senia radiatorok

A függőleges radiátorok, más néven álló radiátorok vagy vertikális radiátorok, tökéletes választást jelentenek számos helyzetben. Különösen olyan helyiségekben, ahol a rendelkezésre álló hely korlátozott. Ha kevés a szabad falfelület, érdemes függőleges radiátor mellett dönteni, hiszen ezáltal megtakarítható a hely más bútorok vagy berendezési tárgyak számára. Az álló radiátorok tökéletes fűtést biztosítanak, még nagy belmagasságú helyiségek esetén is. Természetesen ilyenkor gondosan meg kell tervezni a szükséges fűtőteljesítményt. Előfordulhat, hogy egy nagyobb helyiség fűtéséhez több függőleges radiátorra is szükség van. Érdemes fűtésszerelővel vagy gépésszel konzultálni a radiátorok megfelelő teljesítményének meghatározásához.

A függőleges radiátorok nemcsak praktikusak, hanem esztétikusak is. Számos radiátor típusnak elérhető mind a függőleges, mind a vízszintes kivitele. Ez általában jól látható a termékleírásokban és az egyes radiátorok terméklapjain is. A design és a funkcionalitás tökéletes harmóniáját képviselve, a függőleges radiátorok elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának. Fedezze fel kínálatunkban található függőleges radiátorok széles választékát, és válassza ki az ideális megoldást a fűtési igényeihez és stílusához.


Ebben a kategóriában olyan radiátorokat kínálunk, melyek választhatók magas méretben is. (Előfordulhat, hogy a képen nem álló radiátort lát, de a méretválasztásnál függőleges kivitele is van.) 

Felhívjuk figyelmét, hogy több gyár augusztusban nyári szünet miatt leáll, ezért számos modell esetében megnő az átfutási idő. Kérjük, érdeklődjön a várható szállítási határidőkről e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: +36 30 525 5005

Függőleges radiátorok - Álló radiátorok

Amikor a radiátor szót kimondjuk, az emberek többségének a vízszintes elhelyezésű radiátorok ugranak be elsőre. Ugyanakkor elmondhatjuk, hogy az igényes terek alkotóinak sokszor figyelembe kell venniük a helyszínek méretlehetőségeit is. És bizony ez számos alkalommal azt diktálja, hogy függőleges radiátor elhelyezésével tudjuk megoldani az adott helyiség fűtési teljesítmény igényét. Milyen lehet egy függőleges radiátor? Lehet benne akár tükör? Lehet színes a radiátor égbe kapaszkodó karcsú megoldásként? Lehet iparművészeti alkotás szintjén egy álló, magas radiátor? Lehet, lehet, persze, hogy lehet! Mint megannyi más opcióval ellátva is.
A függőleges radiátorok nem csak a helyi adottságok megfeleltetésére született design radiátorok, hanem funkcióik, egyedi megoldásaik révén az enteriőr főszereplőiként gazdagítják a látványvilágot.

 

savoy luxus radiator