senia radiatorok

Függőleges radiátor - Álló radiátor - Vertikális radiátor! A függőleges radiátor lehet a megfelelő megoldás nagyon sok esetben. Olyan helyiségekben tökéletes fűtőtest, ahol kevés a hely. Ha kevés a falfelület, érdemes álló radiátort választani, megspórolva a felületet más bútorok számára. Az álló radiátor tökéletes fűtést biztosít nagy belmagasság esetén is. Persze ilyenkor pontosan meg kell tervezni a szükséges teljesítményt is. Előfordulhat, hogy egy-egy nagyobb helyiség fűtésekor több vertikális radiátorra is szükség van. Érdemes a radiátorok teljesítményéről fűtésszerelővel vagy gépésszel konzultálni. A magas radiátorok nem csak praktikusak, de szépek is. Sok radiátor típusnak van függőleges és vízszintes kivitele is. Ez általában fel van tűntetve a radiátorok terméklapján is. 
Ebben a kategóriában olyan radiátorokat kínálunk, melyek választhatók magas méretben is. (Előfordulhat, hogy a képen nem álló radiátort lát, de a méretválasztásnál függőleges kivitele is van.) 

Függőleges radiátorok - Álló radiátorok

Amikor a radiátor szót kimondjuk, az emberek többségének a vízszintes elhelyezésű radiátorok ugranak be elsőre. Ugyanakkor elmondhatjuk, hogy az igényes terek alkotóinak sokszor figyelembe kell venniük a helyszínek méretlehetőségeit is. És bizony ez számos alkalommal azt diktálja, hogy függőleges radiátor elhelyezésével tudjuk megoldani az adott helyiség fűtési teljesítmény igényét. Milyen lehet egy függőleges radiátor? Lehet benne akár tükör? Lehet színes a radiátor égbe kapaszkodó karcsú megoldásként? Lehet iparművészeti alkotás szintjén egy álló, magas radiátor? Lehet, lehet, persze, hogy lehet! Mint megannyi más opcióval ellátva is.
A függőleges radiátorok nem csak a helyi adottságok megfeleltetésére született design radiátorok, hanem funkcióik, egyedi megoldásaik révén az enteriőr főszereplőiként gazdagítják a látványvilágot.

 

savoy luxus radiator