senia radiatorok

Térelválasztó radiátor – Térelválasztós radiátorok - Térben álló radiátor! Kitűnő ötlet, hogy falak építése helyett egy dekoratív és fényáteresztő térelválasztó radiátort helyezzünk el a térbe, ezáltal kettős funkciót is ellát a radiátorunk. Ugyancsak kézenfekvő és helytakarékos megoldás a térelválasztó radiátor vagy térelválasztóként is funkcionáló törölközőszárító radiátor alkalmazása kisebb méretű fürdőszobákban. Szobai és fürdőszobai térelválasztó radiátoraink mind design radiátorok.

Felhívjuk figyelmét, hogy a radiátor gyárak a téli szünet miatt leállnak december végén, január elején. Ez a gyártási és szállítási időket megnövelheti.

A kosár üres
Kérdése van?
Kérjen visszahívást telefonszáma megadásával.
Invalid Input
kérem adja meg telefonszámát, hogy vissza tudjuk hívni
Invalid Input
ingyenes szallitas

Térelválasztó radiátorok

Aktív szereplő a helyiségek kialakításában a térelválasztó radiátor. Fürdőszobákban, nappalikban is alkalmazható design elem, mely több funkciója révén felszabadíthat egyéb területeket az adott helyiségben.

Lehetnek törölközőszárító funkcióval ellátottak, lehetnek design motívumokkal díszítettek vagy formatervezettek. Létezik rozsdamentes változat is, ugyanakkor többségük a RAL színskála valamennyi színében rendelhető.