senia radiatorok

Alacsony hőmérsékletű radiátor - Alacsony hőfokú radiátor - Kondenzációs radiátor - Energiatakarékos radiátorok! Mit jelent az alacsony hőfokú radiátor? Alacsony hőmérsékleten üzemelő rendszerekhez csatlakoztatható, kondenzációs kazánokhoz és alternatív, energiatakarékos fűtési megoldásokhoz. Minden radiátor alkalmazható kondenzációs, illetve alacsony hőmérsékletű rendszerekhez. Oldalunkon minden radiátor teljesítménye - a típus és méretválasztásnál - fel van tűntetve alacsony hőfokú rendszerekre is. Kondenzációs kazánok esetén a radiátorok teljesítménye alacsonyabb.

Az általunk forgalmazott nagyon különleges kivitelű radiátorok magas teljesítményleadásra képesek, és nagyon dekoratívak. Az alacsony hőmérsékletű radiátorainkat geotermikus fűtéshez, hőszivattyúhoz, kondenzációs kazánhoz, folyadékhűtőhöz, hagyományos kazánhoz és központi fűtésrendszerre is lehet csatlakoztatni. Nagy terek kifűtésére alkalmas, energiatakarékos fűtőtestek. Az alacsony hőfokon üzemelő radiátoraink egyes típusai, a legújabb energiatakarékos technológiát képviselik.
A teljesítményadatok ebben a kategóriában, 55/45/20 (Δt30°) hőlépcsővel értendők.

Érdemes gépésztervet készíttetni. Ennek szakértője: Vajvoda György +36 20 256 0894

Felhívjuk figyelmét, hogy a radiátorgyárak Karácsonyi szünete miatt a szállítási idő 2-3 héttel meghosszabbodhat.

 

Alacsony hőfokú radiátorok

Napjainkban a szaküzletek már kizárólag kondenzációs kazánokat forgalmaz(hat)nak, melyek alkalmazásával a radiátorok teljesítménye is csökken.
Vannak azonban olyan radiátorok, melyek szinte mindenféle fűtésrendszerhez illeszthetőek, így az alacsony hőmérsékletűekhez is. Ezek a radiátorok energiatakarékos működésük mellett is képesek nagyobb méretű helyiségeket is kifűteni.