senia radiatorok

Alacsony hőmérsékletű radiátor - Alacsony hőfokú radiátor - Kondenzációs radiátor - Hőszivattyús radiátor - Energiatakarékos radiátorok! Mit jelent az alacsony hőfokú radiátor? Alacsony hőmérsékleten üzemelő rendszerekhez csatlakoztatható, kondenzációs kazánokhoz és alternatív, energiatakarékos fűtési megoldásokhoz, mint pélgául hőszivattyú. Minden radiátor alkalmazható kondenzációs, illetve alacsony hőmérsékletű rendszerekhez, de a teljesítménye természetesen alacsonyabb. Ebben a menüpontban minden radiátor teljesítménye - a típus és méretválasztásnál - fel van tűntetve alacsony hőfokú rendszerekre is, megjelölve a befolyó víz hőmérsékletét. 

Az általunk forgalmazott nagyon különleges kivitelű radiátorok magas teljesítményleadásra képesek, és nagyon dekoratívak. Az alacsony hőmérsékletű radiátorainkat geotermikus fűtéshez, hőszivattyúhoz, kondenzációs kazánhoz,  hagyományos kazánhoz és központi fűtésrendszerre is lehet csatlakoztatni. Nagy terek kifűtésére alkalmas, energiatakarékos fűtőtestek. Az alacsony hőfokon üzemelő radiátoraink egyes típusai, a legújabb energiatakarékos technológiát képviselik. A teljesítményadatok ebben a kategóriában, 55/45/20 (Δt30°) hőlépcsővel értendők, a ventilátoros radiátorok esetén pedig 45/40/20 hőlépcsővel adjuk meg a teljesítményt.

Felhívjuk figyelmét, hogy több gyár augusztusban nyári szünet miatt leáll, ezért számos modell esetében megnő az átfutási idő. Kérjük, érdeklődjön a várható szállítási határidőkről e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: +36 30 525 5005

Alacsony hőfokú radiátorok

Napjainkban a szaküzletek már kizárólag kondenzációs kazánokat forgalmaz(hat)nak, melyek alkalmazásával a radiátorok teljesítménye is csökken.
Vannak azonban olyan radiátorok, melyek szinte mindenféle fűtésrendszerhez illeszthetőek, így az alacsony hőmérsékletűekhez is. Ezek a radiátorok energiatakarékos működésük mellett is képesek nagyobb méretű helyiségeket is kifűteni.