senia radiatorok

Elektromos radiátor - Elektromos radiátorok! Elektromos radiátor választékunk rendkívül széles. Nem véletlenül, hiszen gyakran előfordul, hogy valamilyen okból a lakás egyik helyiségében nem került kiépítésre a fűtésrendszer, vagy nem elegendő. Ilyenkor kínál tökéletes megoldást az elektromos radiátor, amelyek működéséhez mindössze egy konnektorra van szükség. Kínálatban sincs hiány, a gyártók többsége elektromos változatot is készít modelljeiből. Az elektromos részekre a garancia 2 év. Van olyan modell, ahol az elektromos részek nem cserélhetők és nem javíthatók.

Elektromos törölközőszárító radiátorok külön kategóriában szerepelnek, melyek megtekintéséhez, kattintson IDE!

Felhívjuk figyelmét, hogy több gyár augusztusban nyári szünet miatt leáll, ezért számos modell esetében megnő az átfutási idő. Kérjük, érdeklődjön a várható szállítási határidőkről e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: +36 30 525 5005

Elektromos radiátorok

Az elektromos radiátorok egyre inkább elterjednek, hiszen alternatív megoldást kínálnak olyan helyeken is, ahol nincs kiépítve a fűtéshálózat csőrendszere. Működtetésük egyszerű, s a számos forma, rengeteg szín pedig minden igényt kielégíthet. Acél, kő, üveg és tükör alapanyagból is készülhetnek. Fűtésteljesítményük megbízható, minőségük osztályon felüli.