senia radiatorok

Ha lapradiátor vásárlásra adja a fejét, számos lehetőség közül választhat. A különböző lapradiátor típusok között megtalálhatók a modern megjelenésű változatok is. Az árak széles skálán mozognak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A lapradiátorok tervezése sokféle stílusban elérhető, így könnyen illeszthetők a belső kialakításához. A lapradiátorok különböző méretekben kaphatók, hogy megfeleljenek a hely rendelkezésre álló területének. Fontos szempont az energiahatékonyság, amely segíthet csökkenteni a fűtésköltségeket. A lapradiátorok között az egyszerűbbektől a luxus kivitelűig számtalan modell sorakozik. A tervezők sokféle anyagot használnak a lapradiátorokhoz, készülhetnek a festett, a rozsdamentes acéltól, az edzett üvegen át a természetes kőig sokféle előlappal. Ez a típus – nevéből is eredően – helytakarékos és a páratlanul sokféle formai megoldásnak köszönhetően mindenféle enteriőrbe kínál kiválóan illeszthető modellt. Kínálatunkban vertikális (álló) lapradiátor és horizontális lapradiátor is szerepel, így könnyen megtalálható a megfelelő méretű és alakú radiátor. Szinte minden lapradiátor, legyen az különleges lapradiátor vagy hagyományos lapradiátor, több színben választható.

Felhívjuk figyelmét, hogy több gyár augusztusban nyári szünet miatt leáll, ezért számos modell esetében megnő az átfutási idő. Kérjük, érdeklődjön a várható szállítási határidőkről e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: +36 30 525 5005

Lapradiátorok

A lapradiátorokra úgy gondolunk, mint a modern radiátorokra. Mi jut eszünkbe? Egy csúnyácska, fehér színű és olcsó radiátor. Pedig közöttük is vannak színes lapradiátorok és különleges lapradiátorok. Fokozhatjuk még, mert léteznek magas lapradiátorok is, vertikális lapradiátorok, különféle alapanyagból, és egyedi díszítéssekkel. A design lapradiátor nem azonos a tömegben gyártott "házgyári" lapradiátorokkal. Tervezők, iparművészek megálmodják és egyedileg készülnek aprólékos munkával. Azt tudni kell, hogy a design lapradiátor ára sem azonos az olcsó lapradiátor árakkal. A különleges lapradiátorok árai magasabbak a megszokottnál, de ha belegondolunk, akkor megéri többet fizetni. Gyönyörű otthonunkba nem egy csúnyácska olcsó radiátor éktelenkedik, hanem egy modern lapradiátor, ami egy iparművészeti alkotásnak is megfelel. Szinte a radiátor az, ami egy házban, egy lakásban a leghosszabb ideig megmarad. Előbb cseréljük ki a bútort, a szőnyeget és a kádat is. Tehát, amikor radiátort vásárol valaki, akkor hosszú időre teszi azt. Ha ebből a nézetből vizsgáljuk a design lapradiátorok árait, máris rájövünk, hogy nem is drága. Hosszú évekig fogjuk naponta nézni a nappaliban, az étkezőben, a konyhában és a hálószobában is. A design és színes lapradiátorok modellenként más-más árakon kaphatóak. A lapradiátor árát természetesen a méret is befolyásolja, tehát az ára típus és méretfüggő. Rengeteg lapradiátor típus található webáruházunkban, különböző árakon. Bízunk abban, hogy széles lapradiátor kínálatunkban mindenki megtalálja az otthonához, ízléséhez és pénztárcájához közelálló lapradiátor típust. Ha nehéz a radiátor választás, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

Rex lapradiator