senia radiatorok

Arany radiátor - Gold radiátor - Arany színű radiátor! A sok-sok szín mellett a krómozott radiátorokon túl, az arany színű radiátor is elérhető, mely hasonló eljárással készül, mint a króm radiátor. Ismét hódít az arany szín, a megfelelő környezetben rendkívül elegáns. Az arany szín némely terméknél feláras, mert az eljárás költséges. Persze szinte minden színes radiátor elérhető festett arany színben RAL1036, mely egy metál szín.

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel több radiátor gyár augusztusban nyáriszünetet tart, így számos modell esetében megnő a gyártási idő. Kérjük, rendelés leadása előtt érdeklődjön nálunk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gold radiátorok

Az arany, az arany szín az emberiség történetében mindig is a gazdagság jelképe volt. Zseniális építészeti alkotások születnek, melyekben a pompára, bőségre utaló anyagok játszák a főszerepet. Ezekből kihagyhatatlanok az arany színű radiátorok, melyek eleganciájukkal szerves részei az ámulatra méltó enteriőröknek.