senia radiatorok

Öntöttvas radiátor - Vas radiátor - Öntvény radiátor! A díszes, klasszikus letisztult formájú öntöttvas radiátorok kíválóan egyre nagyobb tért hódítanak. Az anyaghasználat adta súly és tömegérzet mellett, a finom vonalak megjelenése rendhagyó találkozás, ebben rejlik különlegességük és szépségük. Különösen jól illeszkednek tradicionális hangulatú lakásokba. Az öntöttvas radiátorok lassabban melegszenek fel mint a konvencionális radiátorok, viszont kikapcsolás után hosszan tartják a meleget. Valódi öntöttvas radiátoraink nagyon szépen megmunkáltak, ornamentális díszítésűek, magas minőséget képviselnek és időtállóak. A Senia Group által kínált öntöttvas radiátorok magas minőséget és luxus megjelenést biztosítanak. Öntöttvas radiátort már csak igen kevés gyártó kínál, ezért ritkaságnak számítanak. Az öntöttvas radiátor árai ezért magasabbak az átlagosnál, de mivel szinte 100 évig is képesek megőrizni állagukat, hasznos és jó megoldás.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes radiátorgyárak augusztusi leállása miatt a feltüntetett szállítási határidők megnövekedhetnek. Kérjük, rendelés előtt érdeklődjön a modell aktuális szállítási határidejéről: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Öntöttvas radiátorok

Talán a legidőtállóbb radiátorokról beszélünk, mikor az öntöttvas radiátorok kerülnek szóba. Értékük, presztízsük egyre nagyobb. Letisztult formaviláguk, eleganciájuk számtalan klasszikus és modern környezet maradandó ékességeként készteti ámulatra használóit. Emellett magas teljesítménye, fűtési intenzitása is arra predesztinálja, hogy előkelő környezetek nélkülözhetetlen fűtőtestje legyen.