senia radiatorok

"A FŰTÉS MŰVÉSZETE" limitált kiadású radiátor sorozatunk

Gondoltunk egy nagyot, és mai magyar kortárs festők képeivel ötvöztük a radiátorokat. Limitált kiadású radiátorokról van szó, melyek ötvözik a korszerű ipari technológiát a művészettel. A limitált kiadású művészi radiátorok korlátozott számban, korlátozott ideig rendelhetőek. Igazán különleges, egyedi radiátor lett a végeredmény, reméljük, hogy sokak tetszését elnyeri. 

Az absztrakt festményes radiátorok egyedülálló eleganciát és művészi hangulatot visznek otthonába. Ezek a kizárólag függőlegesen elhelyezhető radiátorok valódi műalkotások, amelyek a mai magyar festők alkotásait viselik magukon. Az előlapokat lenyűgöző absztrakt minták és élénk színek jellemzik, melyek a lakások egyedi karakterét tükrözik.

A festményes radiátorok többféle fűtési lehetőséggel elérhetők. Választhat központi fűtésrendszerhez csatlakoztatható változatot, amely tökéletesen integrálódik otthona meglévő fűtési rendszerébe. Emellett elérhetőek elektromos radiátorok is, amelyek önmagukban is fűtési megoldást nyújtanak és a szoba független szabályozását teszik lehetővé. Ha pedig a rugalmas és energiatakarékos opcióra vágyna, a hibrid verziók kombinálják a központi fűtés és az elektromos fűtés előnyeit.

A festményes radiátorok nemcsak kiválóan fűtenek, hanem egyúttal művészi értéket és egyedi stílust kölcsönöznek otthonának. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy akár irodai térről, ezek a radiátorok különleges látványelemek, amelyek garantáltan a figyelem középpontjába kerülnek. A  művészi radiátorok terméklapján az eredeti festmény és annak alkotója is fel van tűntetve. A festmények megtekinthetőek https://szinesgaleria.hu oldalon.