senia radiatorok

Az elektromos törölközőszárító radiátorok - praktikus és multifunkcionális megoldás a fürdőszobába. A készülékek többsége nemcsak törölközőszárító, hanem teljes körű fűtést is biztosítanak a fürdőszobában. Az elektromos törölközőszárító radiátorok könnyen telepíthetők a falra, és egyszerűen csatlakoztathatók a konnektorhoz. Kaphatók ki-be kapcsolós és hőfokszabályzós változatok is, így könnyedén szabályozhatja a hőmérsékletet és az energiaköltségeket is csökkentheti. Az elektromos törölközőszárító radiátorok között megtalálhatók a lenyűgöző design elemekkel rendelkező modellek is. Ezek a design elektromos törölközőszárítók tökéletes összhangban vannak a modern fürdőszoba enteriőrjével, így elegánssá és stílusossá varázsolják a fürdőszobákat.

Fontos az érintésvédelemre is nagy hangsúlyt fektetni, hiszen az elektromos berendezések használata a vizes helyiségekben különös figyelmet igényel. Olvassa el a biztonsági előírásokat! Az elektromos törölközőszárítók elektromos részeire általában 2 év garancia vonatkozik. Az infra radiátor modelleknél ezek a részek nem cserélhetők vagy javíthatók, így azoknál a teljes radiátorra 2 év garancia vonatkozik.

Felhívjuk figyelmét, hogy több gyár augusztusban nyári szünet miatt leáll, ezért számos modell esetében megnő az átfutási idő. Kérjük, érdeklődjön a várható szállítási határidőkről e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: +36 30 525 5005

Elektromos törölközőszárítók

Az elektromos törölközőszárító radiátor még nyáron is jó szolgálatot tesz, több szempontból is.
A nedves törölközők gyorsabban száradnak, s a fürdőszoba falának víztartalma is jobban korlátozható, ami a penészképződés visszaszorítása szempontjából is kifejezetten előnyös.
Az elektromos törölközőszárító így akkor is funkcionális megoldás, mikor a központi fűtési rendszerre kötött radiátorok nem fűtenek.