senia radiatorok

A törölközőszárító radiátorok az egyik legfontosabb kiegészítők a modern fürdőszobákban. Számos lehetőség közül választhat a különböző kivitelű radiátorok között. Találhat design radiátort, csőradiátort és lapradiátort is törölközőtartóval. A radiátorok ívelt vagy egyenes kivitelben is elérhetők. A törölközőszárító radiátorokat króm, rozsdamentes acél (inox) és festett változatokban is kínáljuk, utóbbiak pedig több mint 200 színben választhatók, amit szinte csak a Senia Group kínálatában találhat meg.

Rendelkezésre áll többféle törölközőszárító radiátor a meleg vizes fűtésrendszerhez, elektromos verzióban és hybrid, vegyes üzemben is. Így Önnek lehetősége nyílik a legmegfelelőbb fűtési rendszer kiválasztására a fürdőszobájához. A törölközőszárító radiátorok nemcsak praktikusak, de esztétikus megjelenésükkel is hozzájárulnak a fürdőszoba hangulatának fokozásához.

 

Törölközőszárító radiátorok

A törölközőszárító radiátorok napjainkban a legelterjedtebb és leginkább nélkülözhetetlen fűtőtestek egy lakótérben,.
Formáik sokasága, környezethez illeszkedő színeik végeláthatatlan sora, nem csak a fürdőszobák hő közvetítőivé, de design elemekké is teszik
A törölközők gyorsabban megszáradnak, a nyirkos falak kiszáradnak működésüknek köszönhetően, mindamellett, hogy szépek, divatosak, modernek.