senia radiatorok
üveg radiátor, design radiátor, előszobai radiátor, álló radiátor, luxus radiátorok
radiator-luxus-tiberis

típus, méret és teljesítmény kiválasztása
típus
magasság
szélesség
mélység
teljesítmény (Watt)
kiválasztásom eredménye

Típus és méret választás

Színválasztás

Összesen: 0 Ft
Fogyasztói ár0 Ft
Kedvezmények összesen:

RADIÁTOR - Design Radiátor - Radiátorok

Mutatjuk a legjobb radiátorokat és a legszebb radiátorokat.
Radiátor kínálatunk: 400 radiátor típus, központi fűtésrendszerekhez, kazánokhoz, kondenzációs kazánokhoz, alternatív és megújuló fűtésrendszerekhez. Színes radiátorok, különleges radiátorok, egyedi radiátorok!
A radiátor ma már egészen mást jelent, mint régen. A múltban nem volt más, mint egy csúnya ám nélkülözhetetlen fűtőtest, ami elrontotta otthonunk küllemét. Napjainkban azonban a radiátorok már nem csak funkcionális eszközök, hanem kimondottan design elemek. A korábban nagy fejtörést okozó lakberendezési probléma, mára megszűnt. Ma már csak a fantázián szabhat határt, hiszen megjelentek a design radiátorok a piacon. Az új design lakásdekorációs elemmé változtatja a radiátorainkat, így a fűtés, a radiátorok már nem csúfítják el lakásunkat, otthonunkat.
Nagyon népszerűek manapság a design radiátor, a színes radiátor. Sokan, akik korábban nem is gondolták, hogy egy radiátor a lakás dísze is lehet, ma már igyekeznek a lakás stílusának megfelelő design radiátorokat, színes radiátorokat, törülközőszárítókat választani.

design-radiator03

Fantasztikus és korábban elképzelhetetlen alapanyagokból készülnek ma már radiátorok, meghökkentő formákkal és színekkel. Annyira különleges megjelenésűek, hogy sokan nem is veszik észre, hogy amit látnak, az bizony radiátor…
A Senia radiátorok minden képzeletet felülmúlnak. Hallottál már fa radiátorról? Na és üveg radiátorról? Ha még nem, akkor jó helyen jársz, mert ezen az oldalon találsz még tükör radiátort, kőből készült radiátort is.

design-radiator02

Weboldalunk közel 400 féle radiátort kínál mindenféle fűtésrendszerekhez: központi vagy cirkófűtéshez, alternatív - vegyes üzemű vagy csak elektromos változatban, sőt alacsony hőmérsékleten működő rendszerekhez is (geotermikus, hőszivattyú, kondenzációs kazán, folyadékhűtő) többféle funkcióra (szobai és fürdőszobai radiátorok) és különböző minőségben (design radiátorok és luxus radiátorok). A lakás összes helyiségét berendezheti egyetlen modellcsaláddal is, amelyekből sokfélét talál webáruházunkban. De széles termékválasztékunkból adódóan dönthet úgy, hogy otthona minden helyiségébe különböző radiátort szereltet fel.

A bőség zavarával kell megküzdenie a színek tekintetében is. Az Ön által kiszemelt radiátor szinte bármilyen színben, pontosabban a RAL Classic színskála 208 színének egyikében pompázhat majd otthonában, radiátoraink többségét ugyanis ennyi színben kínáljuk.

sof-luxury-design-radiator

A radiátorok formaválasztékát tekintve nagyszerű darabokkal szolgálunk. A hagyományos radiátorok vonalvezetését követő design radiátorok és a ma már szinte minden lakásban látható törülközőszárítók mellett megtalálhatók az olasz és francia tervezők kreativitását bizonyító, extravagáns modellek is. Utóbbiak szokatlan, izgalmas és összetéveszthetetlen formájukkal igazi látványelemek lehetnek a lakás bármely helyiségében művészi dekorációvá varázsolva ezt az egyébként általában unalmas fűtőeszközt.

Persze egy radiátor esetében egyáltalán nem mellékes szempont a fűtőteljesítmény. Termékskálánkon ezért szerepelnek a hőt jól tartó öntöttvas radiátorok, a helyiség levegőjét rövid idő alatt kellemes hőmérsékletre felmelegítő alumínium radiátorok éppúgy, mint az innovatív, alacsony hőmérsékleten is kellemes meleget nyújtó kőradiátorok. 

blue-cargo-luxury-radiator

Mindent összefoglalva mi azt ajánljuk, ha egyedivé szeretné varázsolni otthonát, ne érje be egy hagyományos fűtőtesttel, hanem válasszon a weboldalunkról egy típust a megfelelő mérettel és teljesítménnyel, döntsön egy, az otthona berendezési darabjaihoz illő szín mellett, rendelje meg – és mi legyártatjuk az Ön radiátorát!