senia radiatorok

Csőradiátor – design radiátor! Napjainkban a csőradiátor az egyik legelterjedtebb radiátortípus. Nem véletlenül, hiszen a különböző – lapos, háromszög, négyszög – alakú és vastagságú, hajlított vagy egyenes fűtőcsövek, illetve azok sűrűbb vagy ritkább elhelyezése szinte korlátlan lehetőséget kínál a designerek számára az újabb és újabb radiátorok megálmodásához. Ezért a csőradiátorok között a különleges alakú, már-már művészeti alkotásnak is tekinthető design radiátorok éppúgy megtalálhatók, mint a tradicionális, öntöttvas radiátorokra hasonlító modellek. Funkciójukat tekintve a csőradiátorok egyaránt szolgálhatnak szobai fűtőtestként, fürdőszobai törülközőszárítóként, térelválasztóként vagy előszobafalként és sokféle enteriőrbe – a klasszikustól az ultra modernig – kiválóan beilleszthetők. A csőradiátorok többségét 208 színben kínáljuk.

 Felhívjuk figyelmét, hogy a radiátor gyárak a téli szünet miatt leállnak december végén, január elején. Ez a gyártási és szállítási időket megnövelheti. 

A kosár üres
Kérdése van?
Kérjen visszahívást telefonszáma megadásával.
Invalid Input
kérem adja meg telefonszámát, hogy vissza tudjuk hívni
Invalid Input
ingyenes szallitas

Csőradiátorok

A csőradiátorok számos alkalmazási lehetőséget kínálnak, ezért bátran alkalmazhatók szinte bármilyen helyiségben. Kiviteli lehetőségeik sokszínűsége miatt remek partnerek lehetnek valamennyi lakberendezési elképzeléshez. Mivel a RAL színskála összes színében kaphatók, elmondható, hogy minden környezet díszeként működhetnek.