senia radiatorok
festhető radiátor, lapradiátor, álló radiátor
festhető radiátor, lapradiátor, álló radiátor

típus, méret és teljesítmény kiválasztása
típus
magasság
szélesség
mélység
teljesítmény (Watt)
kiválasztásom eredménye

Típus és méret választás

Színválasztás

Eredeti ár: 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Fogyasztói ár0 Ft
Kedvezmények összesen:

RADIÁTOR - Design Radiátor - Radiátorok

Mutatjuk a legjobb radiátorokat és a legszebb radiátorokat.

Üdvözöljük a Senia Group Design-Radiator.hu oldalán. Magyarország legnagyobb radiátor webáruházban, ahol fantasztikus és korábban elképzelhetetlen alapanyagokból készült radiátorokkal találkozhat. A radiátorok ma már olyan meghökkentő formákkal és színekkel rendelkeznek, hogy sokan észre sem veszik, hogy amit látnak, az valójában egy radiátor...
A Senia Group a design radiátorok és színes radiátorok terén jól ismert márkanév Magyarországon és az európai országokban is. Amikor design radiátorról vagy színes radiátorról beszélünk, a Senia Group az első név amire vevőink gondolnak, mert jelenleg piacvezetők vagyunk Magyarországon és az európai kontinensen. Cégünk hosszú évek tapasztalatával és elkötelezettségével rendelkezik a kiváló minőségű és innovatív radiátorok tervezésében és gyártásában. Senia Group már egy ismert radiátor márka, ami híres minőségi radiátorairól és a különlegességeiről.
A Senia radiátorok minden képzeletet felülmúlnak. Hallott már tükör radiátorról? Na és üveg radiátorról? Ha még nem, akkor jó helyen jár, mert ezen az oldalon találhat tükör radiátort és akár kőből készült radiátort is. Weboldalunk közel 400 féle radiátort kínál mindenféle fűtésrendszerhez: központi vagy cirkófűtéshez, hybrid vagy vegyes üzemű rendszerekhez, valamint elektromos változatban is elérhetőek. Rendelkezünk olyan radiátorokkal is, amelyek alacsony hőmérsékleten működnek, ideértve a geotermikus, hőszivattyús, kondenzációs kazános és folyadékhűtős rendszereket. Kínálatunkban megtalálhatók szobai és fürdőszobai törölközőszárító radiátorok, valamint különböző minőségű design és luxus radiátorok is. Egyetlen modellcsaláddal is berendezheti otthona összes helyiségét, de széles termékválasztékunkból válogatva különböző radiátorokat helyezhet el otthona különböző részein.
A színek tekintetében is gazdag választék áll rendelkezésre. Az Ön által választott radiátor szinte bármilyen színben elérhető a RAL Classic színskála 208 színéből. Formaválasztékunk is lenyűgöző darabokat tartalmaz. A hagyományos radiátorok vonalvezetését követő design radiátorok és a törülközőszárítók mellett megtalálhatók az olasz és francia tervezők kreativitását tükröző, extravagáns modellek is. Ezek a radiátorok szokatlan, izgalmas és egyedi formáikkal valódi látványelemek lehetnek otthona bármely helyiségében, művészi dekorációt adva ennek az egyébként unalmasnak tűnő fűtőeszköznek.
Természetesen a fűtőteljesítmény sem elhanyagolható szempont egy radiátor esetében. Radiátor Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak olyan öntöttvas radiátorok, amelyek hosszan megtartják a hőt, alumínium radiátorok, amelyek rövid idő alatt kellemes hőmérsékletre melegítik a helyiséget, valamint kőradiátorok, amelyek alacsony hőmérsékleten is kellemes meleget biztosítanak. Összességében azt javasoljuk, hogy ha egyedivé szeretné varázsolni otthonát, ne elégedjen meg egy hagyományos fűtőtesttel, hanem válasszon weboldalunkról egy típust a megfelelő mérettel és teljesítménnyel, válasszon egy az otthona berendezési darabjaihoz illő színt, és rendelje meg - mi pedig legyártjuk Önnek az egyedi radiátort!

blue-cargo-luxury-radiator

Senia Group - Radiátor Márka - Design Radiátor - Színes radiátor - Legjobb Radiátorok - Radiátorok - Törölközőszárító radiátor - Radiátor