senia radiatorok
álló radiátor, függőlege radiátorok, színes radiátor, magas radiátor
radiator-zumba
zumba-v-radiator

típus, méret és teljesítmény kiválasztása
típus
magasság
szélesség
mélység
teljesítmény (Watt)
kiválasztásom eredménye

Típus és méret választás

Színválasztás

Eredeti ár: 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Fogyasztói ár0 Ft
Kedvezmények összesen:

Szobai radiátorok

Sokszor felmerül a kérdés, hogy hol vegyek radiátort, hol van radiátor bolt vagy radiátor üzlet. Íme, itt található egy radiátor áruház, ahol különböző radiátor típusok közül lehet válogatni. Az itt bemutatott radiátorok elsősorban otthoni használatra javasoltak, házak fűtésére, lakások fűtésére ajánljuk. Szobai radiátor típusaink olyan modern radiátorok, melyeket nem kell már eltakarni, nincs szükség radiátor burkolatra. A színes szobai radiátorok különleges radiátor megoldásokat nyújtanak, remekül illeszthetőek bármilyen lakás vagy ház stílusához, színvilágához. Egy jól kiválasztott radiátor szín nagyon sokat emel a szoba harmóniáján, és a fűtés is biztosított.
A szobai radiátorok többsége meleg vizes rendszerekre csatlakoztatható és a radiátorok egy része lehet elektromos radiátor is. (Ha kimondottan elektromos radiátort szeretne, akkor az elektromos radiátor menüre kattintson.)  Ezt a típusválasztásnál kell beállítani. Felmerül a kérdés: Milyen radiátort vegyek?
A megfelelő teljesítményű radiátor kiválasztásához, tudnunk kell a radiátor választásához szükséges fontos adatokat. Tudni kell, hogy milyen teljesítményű radiátorra van szükség az adott szobában. Ha nem állnak rendelkezésre ezek az adatok, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét. Nekünk fontos, hogy a legjobb radiátor kerüljön az Ön otthonába, ezért telefonon és személyesen is segítünk kiválasztani a legjobb szobai radiátort. 

Amikor tudjuk, hogy milyen teljesítményű radiátorra van szükség, már könnyű kiválasztani a megfelelő radiátort. Ki kell választani a radiátor magasságát, szélességét és mélységét. A méret befolyásolja a radiátor teljesítményét és a radiátor árát. Webáruházunkban minden szobai radiátor mérete (magasság x szélesség x mélység) mm-ben van megadva, a radiátorok teljesítményének mértékegysége pedig Watt.
Ha radiátorvásárlás, szobai radiátorvásárlás a cél, akkor jó helyen jár! Minőségi radiátorok, kényelmes online vásárlás, színes szobai radiátorok színfelár nélkül, rengeteg radiátor típus, garancia és ingyenes szállítás, amit a Senia Group kínál.

essy kek