senia radiatorok
gyerekszobai radiátor, színes radiátor, elektromos radiátor
gyerekszobai radiátor, színes radiátor, elektromos radiátor
gyerekszobai radiátor, színes radiátor, elektromos radiátor

RADIÁTOR JELLEMZŐI


Button design radiátor jellemzői:
- stílusos és vidám design,
- különleges forma, játékos megjelenés
- színes radiátor, felár nélkül (208 szín)
- meleg vizes rendszereknél alkalmazható, rejtett szelepekkel. A gombok igény szerint összekapcsolhatóak, egyedi formák tervezhetőek.
- a radiátorok fali konzolokkal kerülnek kiszállításra

ALAPANYAG: alumínium
GARANCIA: 5 év
GYÁRTÁSI IDŐ: kb 6 hét

típus, méret és teljesítmény kiválasztása
típus
magasság
szélesség
mélység
teljesítmény (Watt)
kiválasztásom eredménye

Típus és méret választás:

Színválasztás:

Összesen: 0 Ft
Fogyasztói ár0 Ft
Kedvezmény

Gyerekszoba radiátorok

A legtöbb család életének központi figurája a gyermek, ami számunkra természetes dolog. Igyekszünk mindenből a lehető legjobbat adni szemünk fényének, beszerezzük számára a legszebb kiságyat, bútort, iskolatáskát, mindent, ami a gyermekkort még szebbé varázsolhatja.
Miért lenne kivétel ebből a szempontból a gyerekszoba radiátora? Nagy örömmel jelentjük, hogy ebből az aspektusból is tudunk kínálni megoldás(oka)t.
Nagyon fontos számunkra, hogy a gyermekszobába kerülő radiátorok mindamellett, hogy megfelelő fűtésteljesítménnyel rendelkezzenek, s színeikkel, megformálásukkal olyan vidám milliőt biztosítsanak a csemetéknek, amit csak egy igazán a gyerekszobába készült radiátor tud.
A gyermek a saját életterében a sajátjának tudja be az összes tárgyat. Miért lenne ez alól kivétel egy ízléses, ötletes design radiátor, amely kifejezetten neki szól? Nekünk is vannak gyermekeink, akik kimondottan rajonganak például a Lego játékot idéző radiátorért. Nagyon ötletesnek tartják, és imádják!

 

game radiator