senia radiatorok
szobai radiátor, fürdőszobai design radiátor, színes radiátor
szobai radiátor, fürdőszobai design radiátor, színes radiátor
szobai radiátor, fürdőszobai design radiátor, színes radiátor

{tab=RADIÁTOR JELLEMZŐI}
Graffiti design radiátor:
- designer radiátor: ultra modern design, egyedi forma
- meleg vizes és elektormos kivitelben is rendelhető
- vízszintes és függőlegesen is elhelyezhető
- színes radiátor, felár nélkül (40 szín) és krómozott felülettel is rendelhető (Graffiti CH radiátor modell)
- a radiátor a fali konzolokkal kerül kiszállításra

ALAPANYAG: acél
GARANCIA: 3 év
GYÁRTÁSI IDŐ: kb 5-7 hét

{tab=TECHNIKAI ADATOK}

Technikai adatok:
Teljesítmény: A radiátor teljesítményadatai 75/65/20 (Δt50°C) hőlépcsővel értendők. EN 442 alapján tesztelve.
Szelepek: A radiátort szelepekkel együtt szállítjuk.
Csatlakozás: A radiátor 2 x 1/2" csatlakozású, kötéstávolság: radiátor magassága 268 mm. Csatlakozásról kép: ITT
Maximális üzemi nyomás: 6 bar
Maximális üzemi hőmérséklet: 90°C
Légtelenítő szelep: Minden radiátort légtelenítő szeleppel szállítunk.
Konzol: Ezt a szobai design radiátort a szereléshez szükséges fali konzolokkal együtt szállítjuk.
Festés: DIN 55900-nak megfelelően.
Szerelési és technikai rajz letölthető ITT és ITT

Elektromos kivitel:
Elektromos kivitelben is rendelhető, hőfokszabályzó nélkül, direkt bekötéssel, on-off világító kapcsolóval. Védettsége: Class 1 és Class 2, IP86. Garancia az elektromos részekre 2 év.

{tab=SZÍNEK}
A monitorokon látható színek a monitor-beállítások eltérései miatt nem pontosak. Ezért ne a képernyőn megjelenő színek alapján válassza ki a radiátor színét!
Ha mégis így kerül kiválasztásra a szín, a kész radiátornál árnyalatnyi eltérések lehetnek. Ez esetben a színre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
A radiátor színválasztéka letölthető ITT
{tab=3D MODEL}
Tervezőknek a 3D MODEL letölthető ITT  
Kérjük, ha bármilyen észrevétele van, amivel megkönnyíthetjük munkáját a következő e-mail címre várjuk visszajelzését: [Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.]
{tab=BIZTONSÁGI ADATLAP}

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK – BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK
Minden általunk forgalmazott radiátor megfelel az EU által meghatározott biztonsági előírásoknak.
A radiátorokat csak rendeltetésüknek megfelelően szabad használni.
A balesetek elkerülésének érdekében a következőket kell betartania.
RADIÁTOROK SZERELÉSE

 • Minden radiátort csak olyan szakképzett szerelővel szabad felszereltetni és üzembe helyeztetni, aki garanciát vállal a munkájáért.
 • A radiátorok felszereléséhez kizárólag a gyár által küldött, bevizsgált tartozékok használhatók.
 • A radiátort biztonságosan kell rögzíteni a falhoz, mert a radiátorok nehezek, egy falból kiszakadó nagy tömegű radiátor a közelében tartózkodóknak súlyos sérülést okozhat.
 • A radiátort csak olyan falra szabad felszereli, ami elbírja a radiátor súlyát. A vékony és gipszkarton falakat előtte szakemberrel meg kell erősíteni.
 • A tartók arra készültek, hogy a radiátor súlyát tartsák teljes biztonsággal, ezért tilos a radiátort további súllyal terhelni, a radiátorra – akár egy pillanatra is – ráállni, rákapaszkodni vagy bármit rápakolni.
 • Bármilyen kemény tárgy okozta külső mechanikai behatás következtében a radiátor megsérülhet, ezért tilos a radiátort ilyen hatásnak kitenni.
 • Ha a radiátoron bármilyen sérülést, törést stb. észlel, azonnal zárja le a radiátort vagy kapcsolja le a fűtést, elektromos/vegyes üzemű radiátor esetében válassza le az elektromos hálózatról.


MELEGVIZES RADIÁTOROK
Egy sérült, esetleg meghibásodott radiátorból forró víz csepeghet/folyhat, ami égési sérülést okozhat. Ezért mindig fokozott óvatossággal nyúljon a meleg radiátorhoz, amennyiben valamilyen kényszerítő körülmény miatt nem lehet megvárni, amíg lehűl.
ACÉL RADIÁTOROK
A szobai acél radiátorokat nem javasoljuk vizes helyiségek fűtésére, mert a víz és a pára korrodálást okozhat. A fürdőszobai acél radiátorok és acél törölközőszárító radiátorok elhelyezése 60cm-re javasolt a fröccsenő víztől, mert az állandó pára és fröccsenő víz rozsdásodást és korrodálást okozhat, melyre a garancia nem vonatkozik.
ELEKTROMOS RADIÁTOROK

 • Az elektromos/vegyes üzemű radiátorokat ugyanolyan szigorú biztonsági előírások betartásával kell kezelni, mint bármely más elektromos háztartási készüléket.
 • Ügyeljen az elektromos vezeték épségére. A vezetéknek a forró radiátorral való érintkezése szigorúan tilos.
 • Az elektromos radiátorokat nem javasoljuk gyerekszobai használatra! Ha más megoldás nincs a gyerekszoba fűtésére, akkor javasoljuk magasra helyezni a radiátort, hogy kisgyermek nm érhesse el.


ELEKTROMOS TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ

 • Az elektromos/vegyes üzemű radiátorokat ugyanolyan szigorú biztonsági előírások betartásával kell kezelni, mint bármely más elektromos háztartási készüléket.
 • Ügyeljen az elektromos vezeték épségére. A vezetéknek a forró radiátorral való érintkezése szigorúan tilos.
 • Az elektromos radiátorok vizes helyiségekben csak a weboldalon minden egyes elektromos/vegyes üzemű radiátornál feltüntetett IP-szabvány szerinti helyre szerelhetők.


Az elektromos radiátorokat vizes helységekben fokozott óvatossággal kell felszerelni. Nem szerelhető fel a radiátor zuhanyfülkében, kád fölé, illetve olyan helyre, ahol közvetlen vízsugár érheti! A radiátort kádtól illetve kézmosótól minimum 60 cm-re ajánlott szerelni.
elektromos radiator zona

elektromos radiator zona
Zone1 – hőfokszabályzós és kapcsolós elektromos radiátorok NEM szerelhetőek!
Zone2 – IPX4 védettségű radiátorok szerelhetőek DIREKT bekötéssel!
ÜVEG- és TÜKÖRRADIÁTOROK
Az üveg radiátorok edzett üvegből készülnek és ellenállóbbak, mint egy normál üveg, minden EU előírásnak megfelelően. Nyilvánvalóan az üveg és tükör radiátorok nem törhetetlenek, ezért fokozott óvatosságot igényelnek. Tilos az üveg vagy tükör radiátor felületét vagy a szélét bármilyen kemény tárgy okozta külső mechanikai behatásnak kitenni. Gyerekszobába nem javasolt!
GYERMEKBIZTONSÁG

 • Ha a fűtés vízhőmérséklete magasra van állítva, gondoskodnia kell arról, hogy gyermekek felügyelet nélkül ne tartózkodjanak a radiátor közelében.
 • Egyes radiátor-típusok szélei, sarkai élesek, amelyek szintén sérülést okozhatnak egy gyermeknek. Ezért olyan otthonba, ahol kisgyermek is él, vagy felügyelet nélkül maradhat, kizárólag lekerekített szélű/sarkú radiátort szereltessen fel.
 • Tartsa távol a gyermekeket az elektromos radiátor vezetékétől. A legjobb megoldás erre a rejtett kábel vagy a kábelvezető.
 • Gyerekszobai használatra az elektromos, üveg és tükör radiátorokat nem javasoljuk!
típus, méret és teljesítmény kiválasztása
típus
magasság
szélesség
mélység
teljesítmény (Watt)
kiválasztásom eredménye

Típus és méret választás

Színválasztás

Összesen: 0 Ft
Fogyasztói ár0 Ft
Kedvezmények összesen:

Design radiátorok - Designer radiátorok

Design = kialakítás, formatervezés.
A formatervezett tárgyak észlelésének esztétikai élménye magáért beszél.
A design életminőségünk meghatározója, igényesen tervezett radiátorok használhatóságuk mellett szépséget visznek a hétköznapok világába, formaviláguk többletjelentésével értékessé teszik mindennapi környezetünket.
Régen – s némely lakberendezési munka során sajnos még napjainkban is – a rusztikus külsejű, csúnya radiátorokat faburkolattal fedték a kíváncsi szemek elől. Na, ez aztán a mindennek az alja megoldás… Burkoljuk be a radiátort (persze így sokkal kisebb teljesítményt ad át környezetének), a nagyon csúnya legyen egy kicsit kevésbé rút, aztán majd túltesszük magunkat rajta valahogy…
Akinek egy kicsit is számít az esztétika, az nem megy bele ilyen igénytelen megoldásba. Főleg akkor mikor napjainkban köztudott, hogy szebbnél szebb kiváló minőségű, művészi vénával tervezett kő-, acél-, alumínium-, fa-, üveg-, tükör radiátorok gazdagíthatják a berendezést minden helységben. Funkciók, színek garmadája teremt harmóniát körülöttünk, s ebből a design radiátorok jócskán kivehetik részüket.
A színes design radiátor nem csak az élettér dísze, hanem az élet minőségének támogatója is.