design radiator01

Senia radiátor

Cégünk 13 éve foglalkozik radiátorok, lapradiátorok, színes radiátorok és design radiátorok forgalmazásával. Az ország legnagyobb választékával rendelkezünk.

A www.design-radiator.hu oldal egy online vásárlási felület, hogy otthonról, kényelmesen válogathassanak és vásárolhassanak vevőink. Itt kizárólag "kártyás" fizetéssel vagy "átutalással" lehet rendelni, vásárolni terméket. Ha Ön személyesen szeretne vásárolni, abban az esetben látogasson el irodánkba. Nyitva tartás és cím a Kapcsolat menüpontban.

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Mert design radiátoraink egyedülálló hangulatot teremtenek az Ön otthonában
Színes design radiátoraink nemcsak a megfelelő hőmérsékletet biztosítják, hanem – a funkcionalitás és az esztétika tökéletes egységét megvalósítva – kellemes életteret, komfortot és stílust teremtenek meg otthonában.

Mert minőségi design radiátorok rendkívül széles választékát találja weboldalunkon
Cégünk, amely 100%-ban magyar cég, 10 éve foglalkozik radiátorok forgalmazásával, az egyszerűbb, hagyományos radiátoroktól a különleges, ultra modern radiátorokig, a szobai radiátoroktól a törölközőszárítókig, sokféle alapanyagból, rengeteg színben és különböző fűtéstípusokhoz/rendszerekhez kínál radiátorokat. Több mint 200 féle radiátortípus található weboldalunkon, melyek közt biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Mert a design radiátoraink az Ön számára készülnek
Minden általunk kínált design radiátor egyedi, az Ön által kiválasztott méretben és színben, megrendelésre készül, aránylag rövid gyártási idővel.

Mert a színes radiátorokat felár nélkül vásárolhatja meg
Radiátoraink többségét RAL Classic színskála 208 színében rendelheti meg felár nélkül.

Mert ha kérdése van, minket megtalál!

+ 36 30  525 5005

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Senia Group

Irodánkban a radiátorok egy része megtekinthető. 

+36 30 525 5005 (Kérjen időpontot)

Irodánk címe: 1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55. 1. emelet (7-es csengő)

Nyitva

H-CS 9:00-17:00

P 9:00-15:00

piano-vertical-radiator