design-radiator02

Blog

  2017. július 24., hétfő

Álom otthonok Design Radiátorokkal - a tökéletes összhang és harmónia érdekében!

 design radiator szep radiator

  2017. május 23., kedd

Dénes Tamás: "Nagyon szeretem a stílusos dolgokat..."

denes tamas radiator

  2017. május 01., hétfő

Ruhaszárítónak is használható fürdőszobai radiátor

kihajthato radiatorok

  2017. április 25., kedd

Szobai csőradiátor, ami más mint a többi

radiator viking2

  2017. február 28., kedd

Amikor a hely kicsi, de radiátorra szükség van

keskeny torolkozoszarito radiator

  2017. február 26., vasárnap

Lenny Kravitz nappalijának ütött-kopott radiátorai...

retro radiatorok

  2017. január 10., kedd

Újra reflektorfényben az öntöttvas radiátorok 

Egy időben mindeki csak szabadulni akart a régi és kopott öntöttvas radiátoroktól. Ma újra hódítanak, igaz, új köntösben... Ismét hódítanak a régi Tiffany öntöttvas radiátorok friss és merész színekkel! Megragadja a tekintetet, elbűvöli környezetét!

radiator tiffany1

  2017. január 09., hétfő

Mi a különbség a Króm és az Inox radiátor között? 

inox radiator

  2017. január 06., péntek

Marimba design radiátor a fűtés szolgálatában

A radiátor manapság nem "csak" fűtőtest, dekoráció, kimondottan az otthonunk dekorációs eleme is lehet. Gondoltál már arra, hogy a radiátorral díszíts a szobádat? Pedig ez egy nagyon jó ötlet. Ne csak úgy tekints egy radiátorra, mint egy unalmas fűtőtestre! A design radiátorok ebben nyújtanak segítséget.

radiator marimba 1

  2014. április 30., szerda

Modern fürdőszobák praktikus törölközőszárítóval

Az aszimmetrikus törölközőszárító radiátorok ismét nagyon közkedveltek lettek. A lakberendezők előszeretettel tervezik modern fürdőszobákba, mert különlegesre és változatosságra törekszenek. Aki kedveli az egyedi használati tárgyakat, azoknak ajánljuk az aszimmetrikus design radiátorainkat!

 ROCK

  2013. december 10., kedd

Frappáns megoldások az előszoba fűtésére!

eloszoba-radiator

  2013. május 16., csütörtök

Az üveg, egy nagyon elegáns és érzékeny anyag, így van ez a radiátorok tekintetében is. Ha üvegből készült radiátorral találkozunk, az egy jelzés. Jelzi tulajdonosának kifinomult ízlését és érzékenységét.

love.bath.11

  2013. május 10., péntek

Három az egyben, mert törölközőszárító, radiátor és dekor elem a fürdőszobában!

A Thre3 radiátor nem csak a képeken megnyerő! Valóban csodálatos fűtőtest.

 thre3-towel-warmer

  2013. április 16., kedd

Számtalan radiátor létezik már a piacon, mindenki megtalálhatja ízlésének, igényeinek és pénztárcájának megfelelő radiátort. Ám a lapradiátor kínálat valahogy megmaradt a réginek, a cégek többsége a hagyományos, teljesen egyforma, fehér lapradiátorokat kínálja. Ezen akartunk és akarunk mi változtatni! A lapradiátor is lehet divatos, modern, tetszetős és akár színes is. Ha valaki szép lapradiátort szeretne otthonába, nálunk biztosan megtalálja.

Relax-lapradiator-2

  2013. március 29., péntek

Vágyunk a napsütésre, a rügyekre és virágokra, a zöldellő fákra és a fűtésszezon végére. Ha egyszer kitavaszodik, kezdődhetnek a lakásfelújítások, s akkor gondolnunk kell arra, hogy a nyár és az ősz elmúltával, ismét tél lesz.

tavasz-1

  2013. február 28., csütörtök

Itt a tavasz és sokakban felmerül a fűtéskorszerűsítés ötlete. Hamarosan vége a fűtésszezonnak, és hozzá is lehet kezdeni. Ehhez szeretnénk ötleteket adni, hiszen a radiátor egy fontos része a fűtésnek. 

design-radiator

  2013. január 25., péntek

A fekete és fehér színek használata a lakberendezésben, nagyon népszerű. Elegáns, tiszta és mutatós. Persze gyakran előfordul, hogy az egyszerű fekete-fehér színek mellé egy kiegészítő, úgynevezett hangulatszínt is hozzárendelnek, mely megtöri egy kicsit a konzervatív vonulatot. Ez a kiegészítő szín lehet az éppen aktuális trendnek megfelelő szín, amit a divat múlásával egyszerűen lecserélhetünk egy-két év múlva, egy másikra.

nuitcrystal-designer-radiator

  2013. január 15., kedd

Mitől lesz meleg az otthonod? Elsősorban az ott lakók szeretetétől, kisugárzásától, a család belső hangulatától. Másodsorban az otthont, a lakásunkat is szeretni, ápolni kell. Hangulatosan és ízlésünknek megfelelően berendezni. Nem utolsó sorban pedig a fűtéstől. A fűtőtestek meghatározó részei annak, hogy ne csak szívünkben legyen meleg, hanem fizikálisan is.

essy-electric-radiator

 

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04