design-radiator02

LAPRADIÁTOR, MODERN LAPRADIÁTOROK

Számtalan radiátor létezik már a piacon, mindenki megtalálhatja ízlésének, igényeinek és pénztárcájának megfelelő radiátort. Ám a lapradiátor kínálat valahogy megmaradt a réginek, a cégek többsége a hagyományos, teljesen egyforma, fehér lapradiátorokat kínálja. Ezen akartunk és akarunk mi változtatni! A lapradiátor is lehet divatos, modern, tetszetős és akár színes is. Ha valaki szép lapradiátort szeretne otthonába, nálunk biztosan megtalálja.

Relax-lapradiator-2

Ha egy kicsit elengedjük fantáziánkat és nem ragaszkodunk a hagyományos lapradiátor külsejéhez, számos lehetőség adódik. Az olasz és francia dizájnerek ezt ismerték fel, s alkotnak évről évre szebb és érdekesebb lapradiátorokat.

soft-radiator

Léteznek magas, álló lapradiátorok, melyek szűkös helyeken is biztosítani tudják a kívánt hőmennyiséget. A vertikális, álló lapradiátorok is kaphatóak a RAL Classic színskála minden színében.

soft-design-radiator-2

soft-design-radiator-3

Sőt inox, rozsdamentes acélborítással is készülnek már lapradiátorok. Az inox lapradiátor nagyon jól mutat a fürdőszobában, a króm kiegészítők mellett. Ha szobai radiátorként szeretnénk inox lapradiátort, annak is meg van az előnye. Tükör hatása miatt, tágítja a teret. Ilyen például a Dear Inox lapradiátor vagy a Soft Inox lapradiátor.

 incognito-paint-lapradiator

Léteznek festhető lapradiátorok is. A festhető lapradiátor felülete úgy van kiképezve, mint a fal. Ezért falfestékkel bármikor lefesthető és átfesthető. Ezzel elérjük a „láthatatlan radiátor” hatást: ha a fal színével azonos falfestékkel van festve a lapradiátor, szinte észre sem vehető, beleolvad környezetébe. Jelenleg csak két típust tudok itt felsorolni: Relax Paint lapradiátor és Incognito Paint lapradiátor.

real-mirror-radiator1

real-mirror-raddiator-2

Végül a tükör előlapos lapradiátorokat említeném meg. Kiválóan alkalmazhatóak fürdőszobákban, előszobákban, hálószobákban és nappali szobákban. Kétfunkciós radiátor, fűtőtest és tükör egyben. A tükör radiátorok között a legkedveltebb a Real Mirror radiátor, melynek teljes felülete tükör és az ára nem luxus kategóriát képvisel.

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04