senia radiatorok

A higiéniai radiátor a gyártás utolsó fázisában kap egy antibakteriális ezüstvegyületeket tartalmazó bevonatot. Az ezüstionok elpusztítják a baktériumokat és megelőzik a penész és a gomba növekedését. Ez a speciális radiátortípus a RAL 9016 antibakteriális fehér színben rendelhető.

Ajánlott alkalmazási területek:
- egészségügyi kockázatoknak kitett helyiségek (pl. kórházak, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, idősotthonok, egyéb közintézmények, oktatási, szociális és sportlétesítmények, éttermek, szállodák, fürdők, humán és állatgyógyászat, ipari szennyvízkezelés, gyógyszeripar, szépségszalonok, szoláriumok),
- gyermek- és babaszobák (hosszan tartó antibakteriális és gombaölő tulajdonságai, vegyszermentessége miatt),
- olyan helyiségekbe, ahol a baktérium, vírus és gomba mentesség fontos.

Higiéniai radiátorok

Fűtési időszakban a radiátorral fűtött helyiségek esetében gyakran problémát okoz, hogy a fűtőtestek melegágyai lehetnek a baktériumoknak és a penész is gyakori vendég a környezetükben. Különösen jellemző ez a lapradiátorok tekintetében, melyek takarítása, tisztán tartása is rendkívül nehézkes.
Ennek megoldása az antibakteriális és higiéniai radiátorok, melyek alkalmazása rendkívül sokat javít környezete bakteriális állapotán, s jó néhány esetben nélkülözhetetlen is.

A higiéniai radiátorok felhasználási területe igen széleskörű:

- egészségügyi kockázatoknak kitett helyiségek (pl. kórházak, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, idősotthonok, egyéb közintézmények, oktatási, szociális és sportlétesítmények, éttermek, szállodák, fürdők, humán és állatgyógyászat, ipari szennyvízkezelés, gyógyszeripar, szépségszalonok, szoláriumok)
- gyermek- és babaszobák (antibakteriális és gombaölő tulajdonságai, vegyszermentessége miatt),
- olyan helyiségek, ahol a baktérium, vírus és gomba mentesség fontos.

E radiátor előnyei közt természetesen első helyen szerepel az antibakteriális környezet megőrzése. A termék a gyártás utolsó fázisában kap egy antibakteriális ezüstvegyületeket tartalmazó bevonatot. Az ezüstionok elpusztítják a baktériumokat és megelőzik a penész és a gomba növekedését.

Ezt a speciális radiátortípust kizárólag a RAL 9016 antibakteriális fehér színben bocsátjuk rendelkezésre.