senia radiatorok
üveg radiátor, szobai luxus radiátor, elektromos radiátor
üveg radiátor, szobai luxus radiátor, elektromos radiátor
üveg radiátor, szobai luxus radiátor, elektromos radiátor

RADIÁTOR JELLEMZŐI


Glass Dancer szobai luxus radiátor jellemzői:
- iparművész által tervezett design radiátor
- természetes kőből készül, üveg előlappal
- környezetbarát és energiatakarékos
- finom kidolgozású, felületkezelése és festése kézzel történik
- csak természetes alapanyagú festékkel díszítik
- a kőradiátor a szereléshez szükséges konzolokkal kerül szállításra

ALAPANYAG: kő és üveg
GARANCIA: 5 év
GYÁRTÁSI IDŐ: kb 6-8 hét.

A gyár augusztus hónapban nyári szünet miatt leáll. Ezért a 2018.06.08. után leadott rendelések gyártási és szállítás ideje megnövekszik.

típus, méret és teljesítmény kiválasztása
típus
magasság
szélesség
mélység
teljesítmény (Watt)
kiválasztásom eredménye

Típus és méret választás:

Színválasztás:

Összesen: 0 Ft
Fogyasztói ár0 Ft
Kedvezmény

RADIÁTOR - Design Radiátor - Radiátorok

Radiátor, Design radiátor, lapradiátor, csőradiátor, elektromos radiátor, törölközőszárító radiátor, a világ legszebb radiátorai egy helyen! 400 radiátor típus, központi fűtésrendszerekhez, kazánokhoz, kondánzációs kazánokhoz, alternatív fűtésrendszerekhez. A legjobb fűtési megoldások elérhetőek a Senia Group kínálatában. Színes radiátorok, különleges radiátorok, egyedi radiátorok!

Régebben a radiátorokra úgy tekintettünk, mint nélkülözhetetlen, de unalmas elemre, melynek a lehető legjobban bele kell olvadni a környezetébe. Napjainkban azonban a radiátorok már nem csak funkcionális tárgyak. A lakberendezéskor problémát jelentő radiátorokból mára igazi design elemek születtek, amelyeket ezután már nem kell eltakarni. A modern design koncepciók egyre nagyobb teret kapnak a lakberendezés e területén is. Ez az új design lakásdekorációs elemmé változtatja a radiátorainkat, így bármely modern lakberendezés része lehet.

A meleg ugyanis sokféle módon és rendkívül innovatív formákat öltve áramlik az otthonunkban. Sokan, akik korábban nem is gondolták, hogy egy radiátor a lakás dísze is lehet, ma már igyekeznek a lakás stílusának megfelelő design radiátorokat, színes radiátorokat, törülközőszárítókat választani.

design-radiator03

A modern design radiátorok egy részének vonalvezetése még utánozza a klasszikus, régi vonalvezetésű radiátorokat. Az utóbbi időben azonban elterjedt már az a törekvés, hogy ezeket - az egyébként pusztán funkcionális elemeket - a lakberendezési stílusokhoz igazítsák.

Az új trend ennél sokkal messzebbre megy, több radiátorokat gyártó cég is designerekkel „álmodtatja” meg új modelljeit és vagy művészeti alkotássá, a lakásdekoráció szerves részévé vagy akár multifunkcionális lakberendezési tárggyá változtatja a korábban csupán a fűtési funkciót ellátó radiátorokat. Ezek a szokatlan radiátorok teljesen új dimenziót nyitnak meg azok előtt, akik a régi unalmas fűtőtestek helyett valami egészen egyedi megoldást szeretnének otthonukba. Az olyan lakásokban, ahol a legapróbb részletekig átgondolják a belső kialakítást, nem ronthatja el a képet egy közönséges és hagyományos radiátor, ami egy harmonikus enteriőrben sok esetben egyszerűen idegen elemnek érződik. 

design-radiator02

Weboldalunk közel 400 féle radiátort kínál mindenféle fűtésrendszerekhez: központi vagy cirkófűtéshez, alternatív - vegyes üzemű vagy csak elektromos változatban, sőt alacsony hőmérsékleten működő rendszerekhez is (geotermikus, hőszivattyú, kondenzációs kazán, folyadékhűtő) többféle funkcióra (szobai és fürdőszobai radiátorok) és különböző minőségben (design radiátorok és luxus radiátorok). A lakás összes helyiségét berendezheti egyetlen modellcsaláddal is, amelyekből sokfélét talál webáruházunkban. De széles termékválasztékunkból adódóan dönthet úgy, hogy otthona minden helyiségébe különböző radiátort szereltet fel.

A bőség zavarával kell megküzdenie a színek tekintetében is. Az Ön által kiszemelt radiátor szinte bármilyen színben, pontosabban a RAL Classic színskála 208 színének egyikében pompázhat majd otthonában, radiátoraink többségét ugyanis ennyi színben kínáljuk.

sof-luxury-design-radiator

A radiátorok formaválasztékát tekintve nagyszerű darabokkal szolgálunk. A hagyományos radiátorok vonalvezetését követő design radiátorok és a ma már szinte minden lakásban látható törülközőszárítók mellett megtalálhatók az olasz és francia tervezők kreativitását bizonyító, extravagáns modellek is. Utóbbiak szokatlan, izgalmas és összetéveszthetetlen formájukkal igazi látványelemek lehetnek a lakás bármely helyiségében művészi dekorációvá varázsolva ezt az egyébként általában unalmas fűtőeszközt.

Persze egy radiátor esetében egyáltalán nem mellékes szempont a fűtőteljesítmény. Termékskálánkon ezért szerepelnek a hőt jól tartó öntöttvas radiátorok, a helyiség levegőjét rövid idő alatt kellemes hőmérsékletre felmelegítő alumínium radiátorok éppúgy, mint az innovatív, alacsony hőmérsékleten is kellemes meleget nyújtó kőradiátorok. 

blue-cargo-luxury-radiator

Mindent összefoglalva mi azt ajánljuk, ha egyedivé szeretné varázsolni otthonát, ne érje be egy hagyományos fűtőtesttel, hanem válasszon a weboldalunkról egy típust a megfelelő mérettel és teljesítménnyel, döntsön egy, az otthona berendezési darabjaihoz illő szín mellett, rendelje meg – és mi legyártatjuk az Ön radiátorát!