design-radiator02

Vásárlás és szállítás

Webáruházunkban egyedi termékek megrendelése és vásárlása történik. Minden termék egyedileg, a megrendelő igényeihez mérten gyártódik. A megrendelést követően a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik, melynek összege a megrendelést visszaigazoló dokumentumon fel van tüntetve.

Ön jelenleg a Senia Group www.design-radiator.hu oldalán, egy webshopban jár. Ezen az oldalon radiátort rendelni és vásárolni credit vagy debit kártyákkal, a Cib Bank rendszerén keresztül vagy átutalással lehet.

Ha Ön készpénzzel szeretne vásárolni, az összeget bármely CIB Bank vagy MKB Bank fiókban befizetheti készpénzben számlánkra, vagy látogasson el irodánkba. Megrendelés személyesen

- Webshopunkban az árak Forintban vannak feltüntetve, bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t.

- Fizetni az ismert credit vagy debit kártyákkal CIB Bank rendszerén keresztül, vagy banki átutalással lehet. Minden tranzakció titkosított SSL-kapcsolaton keresztül történik, tehát 100%-osan biztonságos. Rendelés elküldése után a rendszer automatikus visszaigazoló emailt küld a megrendelésről és a fizetésről.

- A szállítási határidők modellenként eltérőek. Minden egyes termék becsült szállítási határideje megtalálható a termék leírásában.

- Különböző szállítási határidejű termékek rendelése esetén a leghosszabb szállítási határidő érvényes a teljes rendelésre.

Szállítási díjak: 

Magyarország területére: INGYENES (a szállítás rakodást nem tartalmaz, rakodókról minden esetben a vevőnek kell gondoskodnia)

Környező országok területére (Ausztria, Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Románia): 20.000 Ft. 

EU országok (all EU countries) www.the-radiators.com 

Ausztria, Németország: www.design-radiatoren.de

Anglia: www.design-radiator.co.uk 

 Kérjük, csak akkor rendelje meg a radiátor felszerelését és hívjon szerelőt, miután a terméket átvette és meggyőződött annak sértetlenségéről.

Senia Group

+36 30 525 5005

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04