design-radiator02

Vásárlás és szállítás

Webáruházunkban egyedi termékek megrendelése és vásárlása történik. Minden termék egyedileg, a megrendelő igényeihez mérten gyártódik. A megrendelést követően a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik, melynek összege a megrendelést visszaigazoló dokumentumon fel van tüntetve.

 

Ön jelenleg a Senia Group www.design-radiator.hu oldalán, egy webshopban jár. Ezen az oldalon radiátort rendelni és vásárolni credit vagy debit kártyákkal, a Cib Bank rendszerén keresztül vagy átutalással lehet.

Ha Ön készpénzzel szeretne vásárolni, az összeget bármely CIB Bank vagy MKB Bank fiókban befizetheti készpénzben számlánkra, vagy látogasson el irodánkba. Megrendelés személyesen

Webshopunkban az árak Forintban vannak feltüntetve, bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Fizetni az ismert credit vagy debit kártyákkal CIB Bank rendszerén keresztül, vagy banki átutalással lehet. Minden tranzakció titkosított SSL-kapcsolaton keresztül történik, tehát 100%-osan biztonságos. Rendelés elküldése után a rendszer automatikus visszaigazoló emailt küld a megrendelésről és a fizetésről.

A szállítási határidők modellenként eltérőek. Minden egyes termék becsült szállítási határideje megtalálható a termék leírásában.

Különböző szállítási határidejű termékek rendelése esetén a leghosszabb szállítási határidő érvényes a teljes rendelésre.

Szállítási díjak: 

Magyarország területére: INGYENES (A szállítás rakodást nem tartalmaz, rakodókról minden esetben a vevőnek kell gondoskodnia.)

Környező országok területére (Ausztria, Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Románia): 20.000 Ft. 

Európai országok (other countries) www.seniagroup.com

 Kérjük, csak akkor rendelje meg a radiátor felszerelését és hívjon szerelőt, miután a terméket átvette és meggyőződött annak sértetlenségéről.

Senia Group kicsi

+36 30 525 5005

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04