design-radiator02

Szerződési, szállítási feltételek

Szerződési és Szállítási Feltételek

Webáruházunkban egyedi termékek megrendelése és vásárlása történik. Minden termék egyedileg, a megrendelő igényeihez mérten gyártódik. A megrendelést követően a megrendelőnek fizetési kötelezettsége keletkezik, melynek összege a megrendelést visszaigazoló dokumentumon fel van tüntetve. 

1. A DESIGN-RADIATOR.HU használata
1.1  Ez a menüpont tartalmazza a szerződési és szállítási feltételeket, a Senia Group www.design-radiator.hu oldalához. A szerződési és szállítási feltételek az oldalon való vásárlásra, megrendelésekre vonatkoznak. Ha vásárol, illetve rendel bármilyen terméket az oldalunkon, azzal Ön elfogadta az alább olvasható szerződési és szállítási feltételeket. A szerződési és szállítási feltételek nem sértik az Ön jogait. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a szerződési és szállítási feltételeket mielőtt megrendelné a terméke(ke)t, a www.design-radiator.hu oldalon.
1.2 A design-radiator.hu oldalon időnként változhatnak a szerződési és szállítási feltételek, ezért kérjük, hogy minden vásárlás előtt olvassa el.

2. SZERZŐDÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
2.1  Amikor elküldi megrendelését, a megrendeléskor megadott e-mail címére automatikus visszaigazolást kap a megrendelésről és fizetés teljesüléséről egyaránt.
2.2  A megrendelés elküldése annyit jelent, hogy Ön kifejezte vásárlási szándékát az adott termék(ek)re. Megrendelését 3 munkanapon belül visszaigazoljuk egy második e-mailben, amikor a gyár visszaigazolja részünkre. Ez a második visszaigazolás véglegesíti a megrendelést és a szerződés ekkor lép érvénybe. Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a megrendelést a Szerződési és Szállítási Feltételek 4. pontjában megtalálható okok alapján.

2.3 Az árak a weboldalon minden egyes terméknél megtalálhatók. Az árak Forintban (HUF) értendők. A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az Áfa összegét.
2.4  A rendelés leadásával egyidejűleg a megrendelés teljes vételárával, valamint az esetleges szállítási költséggel megterheljük a számláját. A megrendelés addig nem kerül visszaigazolásra és nem is válik aktívvá, amíg kifizetés meg nem történik.
2.5 Bár törekszünk arra, hogy az oldalon minden adat és ár helyes legyen, mégis előfordulhatnak hibás adatok. Ilyen esetben nem tudjuk rendelését befogadni, de e-mailben tájékoztatást adunk a termék helyes adatairól, áráról. Ön eldöntheti, hogy a helyes adatokkal, árakkal tartani vagy törölni kívánja-e megrendelését. Amennyiben a megrendelését törli, a már kifizetett vételárat és az esetleges szállítási költséget 15 napon belül visszautaljuk az Ön által használt kártyaszámlára.

3. SZÁLLÍTÁS
3.1  A pontos szállítási díjak megtalálhatók az oldalon.
3.2  Az alapdíj Magyarország egész területére vonatkozik.
3.3  A megrendelt terméket az Ön által megadott címre szállítjuk. Fontos, hogy a cím pontos és helyes legyen. Kérjük, minden információt adjon meg ahhoz, hogy a szállító könnyen megtalálja a címzettet. A későbbiekben a címváltoztatás ugyan lehetséges, de előfordulhat, hogy további költséget von maga után.
3.4  Többféle termék egy megrendelésben történő vásárlása esetén, amennyiben a termékek szállítási határideje különbözik, szállítási határidőként a legkésőbbit kell érvényesnek tekinteni, mert a termékek egyszerre kerülnek kiszállításra.
3.5 Konkrét szállítási napot a megrendelés visszaigazolásakor nem áll módunkban megadni. A szállítások munkanapokon, reggel 8:00 óra és 17:00 óra között történnek. A szállítás napjáról, a szállítást megelőzően, e-mailben tájékoztatást adunk. A szállítás a házig, a kapuig, a földszintig történik. Az emeletre történő felvitelről, illetve a lakásba való bevitelről Önnek kell gondoskodnia. A munkavédelmi előírások miatt a szállító túlsúlyos szállítmányt nem mozgathat. Ha a radiátor mérete és/vagy súlya túl nagy, az Ön kötelessége gondoskodni a megfelelő létszámú segítségről.

3.6  A szállításra megjelölt napon Önnek vagy meghatalmazottjának a megadott szállítási címen kell tartózkodnia, hogy a terméket átvehesse. Sikertelen szállítás esetén előfordulhat, hogy a második kiszállításnak további költségei lesznek, melyet átháríthatunk Önre. Átvételkor – akár Ön, akár a meghatalmazott személy veszi át a terméket – a visszaigazolt megrendelőlapot szíveskedjen felmutatni.
3.7  Mielőtt aláírná az átvételt igazoló dokumentumokat, feltétlenül győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen. Ha sérült vagy hiányos szállítmányt kap, ne vegye azt át, küldje vissza a szállítóval.
3.8  Minden esetben ellenőrizze a terméke(ke)t 24 órán belül. Ha a termék sérült, hibás vagy hiányos, azonnal jelezze azt felénk, az átvételt követő 24 órában. Ha nem érkezik bejelentés az átvételt követő 24 órában, reklamációt ezzel kapcsolatban nem áll módunkban elfogadni.
3.9  Kérjük, ne szereltesse fel a terméke(ke)t, ha bármilyen külső sérülést lát azo(ko)n. Ha mégis felszerelésre kerül(nek), akkor a terméke(ke)t átvettnek és elfogadottnak tekintjük.
3.10  Javasoljuk, hogy addig ne egyeztessen időpontot szerelővel, amíg a termék nem érkezett meg Önhöz és nem ellenőrizte azt. Nem vállaljuk át a szerelő kiszállásának költségeit és meghiúsult munkájának díját, ha a termék nem érkezik meg időben, vagy sérült.
3.11 A Senia Group mindent elkövet azért, hogy a termék az oldalon jelzett határidőn belül kiszállításra kerüljön, de – rajtunk kívülálló okok miatt – a pontos szállítási határidő betartására garanciát nem vállalunk. Az oldalon feltüntetett szállítási határidők hozzávetőleges gyártási és szállítási időket jelentenek.

4. LEMONDÁS ÉS MÓDOSÍTÁS
4.1 Az oldalunkon található összes termék egyedi gyártású, nem raktári áru. A radiátorok egyedileg készülnek, az Ön megrendelésének megfelelően kerülnek gyártásra a rendelés leadását követően. Mivel a fogyasztóvédelmi törvény által szabályozott visszavásárlási kötelezettség egyedi gyártásra, rendelésre nem vonatkozik, a megrendelés nem törölhető, nem lemondható.

4.2 A színek a monitor beállításainak függvényében eltérőek lehetnek. Az ebből adódó eltérésekért felelősséget nem vállalunk, és reklamációt sem fogadunk el.
4.3 A Senia Group fenntartja a jogot arra, hogy felbontsa a szerződést, lemondja a megrendelést – akkor is, ha azt már visszaigazolta, – a következő esetekben
- ha egy vagy több megrendelt termék hibás árral volt feltüntetve gépelési hibából vagy más információs hibából adódóan

-  ha a gyár, gyártó nem tudja szállítani a megrendelt terméket alapanyag hiány, technikai vagy egyéb okból
4.4 Abban az esetben, ha részünkről kerül lemondásra a megrendelés, e-mailben értesítjük arról. Természetesen, a számlájáról terhelt összeget visszautaljuk arra a számlára, ahonnan érkezett, amilyen gyorsan lehet, de legkésőbb a törlést követő 30 napig.
4.5 A megrendelés módosítására Önnek 3 naptári napon belül, írásban, e-mailben van lehetősége.
4.6 A megjelölt 3 naptári napon belül a következőket lehet módosítani: radiátor méret, szín, kiegészítők, és a fűtésrendszer típusa.
4.7 A design-radiator.hu értesítő e-mail küld Önnek a módosítás elfogadásáról, a módosított szerződésről és az új kondíciókról (ár, szállítási díj, stb.). A módosítást Önnek joga van visszautasítani. Ebben az esetben az eredeti szerződés/megrendelés marad érvényben, bár a szállítás határideje módosulhat.
4.8  Ha a módosítás alapján fizetendő összeg magasabb, mint az eredeti vételár, akkor a módosított szerződés a különbözet kifizetése után válik érvényessé. Amennyiben a különbözet nem kerül megfizetésre, akkor az eredeti szerződés/megrendelés marad érvényben, bár a szállítás határideje módosulhat.

4.9. Ha a módosítás alapján fizetendő összeg alacsonyabb, mint az eredeti vételár, a design-radiator.hu a különbözetet legkésőbb 30 napon belül visszautalja arra a számlára, melyről a fizetés érkezett.

5. GARANCIA
5.1 Minden termékre, mely a design-radiator.hu oldalon megvásárolható, a gyártó által meghatározott garancia érvényes. A garanciaidők a weboldalon a termék leírásában minden esetben szerepelnek. A jótállási és garanciális jogait a megrendelő közvetlenül a gyártóval szemben érvényesíti.

5.2 Ha hibás a termék, a design-radiator.hu értesíti a gyártót a bejelentett problémáról. A gyártó felelőssége a hibás terméket kijavítani, esetleg cserélni a garanciaidő alatt. A gyártó döntése, hogy melyik megoldást választja.
5.3 A hibás terméket a Senia Group díjmentesen szállíttatja el a gyártóhoz és vissza az Ön címére. Annak le- és felszereléséről, valamint szállításra alkalmas csomagolásáról Önnek kell gondoskodnia.
5.4 Amikor az eredeti garanciaidő lejár, a cserélt vagy javított termék garanciája is lejár.
5.5 A garancia a garancia időn belül bejelentett hibákra vonatkozik. Kérjük, amint hibát észlel, azonnal jelentse a Senia Group részére  írásban (email címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
5.6 A garancia érvényét veszti, ha Ön vagy más személy megpróbálja javítani vagy átalakítani a terméket a gyártó írásos engedélye nélkül.
5.7 A garancia nem vonatkozik a felszerelési hibából eredő sérülésekre és nem érvényesíthető helytelen tárolás, nem rendeltetésszerű használat, rongálás, hanyag kezelés, káros kémiai anyagokkal való érintkezés vagy környezet, átalakítás, helytelen feltöltő folyadék használata, nem gyári tartozékok használata okozta károk és vis major esetén.
5.8 A teljesítménnyel kapcsolatos reklamációk elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy az előírásoknak és a termék információs oldalán feltüntetett teszteredményeknek megfelelő primer oldallal rendelkezik-e.
5.9 A design-radiator.hu nem vállal semmilyen felelősséget és költséget a termék fel- és leszereléséből, vagy vizsgálatból adódóan.

6. JOGHATÁLY

6.1 A szerződési feltételek által nem szabályozott kérdésekben a hatályos jogszabályok az irányadók.

6.2 Vitás esetek rendezésére a felek kikötik a Pesti Központi Kerületi Bíróság/Főváros Bíróság kizárólagos illetékességét.

Senia G Kft  12956441-2-42

Postacím:

Senia G Kft, 1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55. 1/3. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 30 525 5005

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04