design-radiator02

Aszimmetrikus design radiátorok - Törölközőszárítók

Modern fürdőszobák praktikus törölközőszárítóval

Az aszimmetrikus törölközőszárító radiátorok ismét nagyon közkedveltek lettek. A lakberendezők előszeretettel tervezik modern fürdőszobákba, mert különlegesre és változatosságra törekszenek. Aki kedveli az egyedi használati tárgyakat, azoknak ajánljuk az aszimmetrikus design radiátorainkat!

a

Rock minimál törölközőszárító

Az aszimmetrikus törölközőszárító népszerűségét annak köszönheti, hogy egyszerűen rá lehet helyezni a törölközőt, akár oldalról is. A fenti képen egy minimalista stílusú radiátor látható, mely szögletes csövekből készült, végei csapottak, így nem okozhatnak sérülést, ha valaki véletlenül nekimegy a radiátornak. A Rock törölközőszárító radiátor igazi ékszer egy fürdőszobában.

blues

Blues aszimmetrikus radiátor

Az aszimmetrikus fürdőszobai radiátoroknál, használjuk bátran a színeket. A Blues radiátor formája is sokkal jobban érvényesül, ha karakteres és merész színekben tervezzük be a fürdőszobánkba. Persze, soha nem felejtsük el, hogy a fürdőszoba radiátornak több funkciója van: fűtőtest és törölközőszárító. Tehát minden esetben vegyük figyelembe, hogy a radiátor elegendő teljesítménnyel rendelkezzen és fűtse be a fürdőszobát. Ez a fürdőszoba méretétől, fűtésrendszerétől függ, így vásárlás előtt érdemes szakemberrel átbeszélni a radiátor teljesítményét. A radiátorok teljesítménye a radiátor méretétől függ.

DISCO

Disco törölközőszárító radiátor

A Disco aszimmetrikus radiátor lapos csövekből áll. Jó hír, hogy minden aszimmetrikus radiátor felszerelhető jobbos és balos kivitelben is. Így ha a fürdőszoba adottságai azt követelik meg, hogy ellentétes oldalról használjuk a radiátort, ennek semmi akadálya. Sőt, a legtöbb aszimmetrikus törölközőszárító több fűtésrendszerhez is alkalmazkodik. A radiátor lehet elektromos radiátor és vegyes üzemű (meleg vizes és elektromos egyszerre) is. A vegyes üzem nagyon praktikus, hiszen az átmeneti, fűtésmentes időszakban is megszárítja a vizes törölközőket. 

Rock törölközőszárító radiátor

A fenti aszimmetrikus radiátorok, viszonylag egyszerű kivitelűek, mindamellett nagyon dekoratívak és karakteresek. Luxus fürdőszobai radiátoraink között persze találhatóak sokkal kreatívabb radiátorok is. Ilyen például a Labyrinth radiátor, mely akár LED világítással a hangulatfényt is megoldja a fürdőszobában. Természetesen a luxus kivitelű, designerek által tervezett radiátorok árai magasabbak.

labyrinth4

Labyrinth fürdőszobai radiátor

romeo

Romeo radiátor

 

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04