design-radiator02

Modern előszoba - praktikus fűtőtest

Frappáns megoldások az előszoba fűtésére!

Hűvös időben, bizony nagyon kellemes érzés hazaérni a meleg lakás menedékébe. Az előszoba az első ahova érkezünk, így nyilván elvárható, hogy ott kellemes hőmérséklet fogadjon minket. Általában ez előszobák kisméretűek, ettől függetlenül a hőérzet miatt, érdemes a fűtőteljesítményt ebben a helyiségben egy kicsit felülkalkulálni és nagyobb radiátort betervezni, mint amit az adott helyiség mérete kívánna. Az sem baj, ha a látogatót egy szép, formatervezett radiátort lát, amikor belép otthonunkba. 

eloszoba-radiator

Dear radiátor

A fenti képen látható Dear radiátor nagyon univerzális. Valójában otthonunk minden helyiségében kiválóan betölti szerepét. Mivel álló radiátor, sok helyet nem foglal, de sugárző hője nagyon kellemes hatást nyújt. A radiátor színét össze lehet hangolni a bejárat vagy előszoba hangsúlyos színeivel.

Persze vannak szintén álló radiátorok, melyek már több funkciót is ellátnak, nem csak a fűtésre koncentrálnak:

eloszobafal

Boom radiátor                                               Flex radiátor

A radiátortervezők ma már igen frappáns megoldásokat alkotnak az előszobák fűtésére. Ilyen például a Boom radiátor, mely egy tükrös radiátor. A tükrön kívül, kabátakasztó gombok is kerültek a radiátorra, így mint egy előszobafal működik a fűtőtest. Tükör, akasztó és radiátor egyben. Nagyon közkedvelt termék, bár csak pár hónapja van kínálatunkban. A Flex radiátor hasonló, de hozzá polcot is lehet rendelni, mellyel a tervezők bővítették a funkciókat. A flex radiátor remek megoldást kínál gardróbszobák fűtésére is.

eloszoba-radiatorok

Piano radiátor                                               Sam radiátor

Persze sokan úgy gondolják, hogy nem kell túlcifrázni a dolgot és egyszerűségre törekszenek. Nekik ajánljuk a fenti két radiátort. Megjelenésükben hasonlóak, ám alapanyaguk más. Míg a Piano radiátor acél, addig a Sam radiátor alumíniumból készült. 

wardrobe-radiators

Utah radiátor

bravo

Bravo radiátor

Úgy gondoljuk, hogy érdemes átnézni radiátor kínálatunkat, hiszen igen változatos modelleket kínálunk a hagyományos és modern otthonok előszobáinak fűtésére.

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04