design-radiator02

Gyönyörű üveg megoldások - üvegradiátorok

Az üveg, egy nagyon elegáns és érzékeny anyag, így van ez a radiátorok tekintetében is. Ha üvegből készült radiátorral találkozunk, az egy jelzés. Jelzi tulajdonosának kifinomult ízlését és érzékenységét.

Az üvegradiátoroknál három csoportot különítünk el: üvegradiátor, üveg előlapos radiátor, és tükör, illetve tükrös radiátor.

Az üvegradiátor, mely kínálatunkban szerepel, kizárólag elektromos kivitelben létezik, meleg vizes fűtésrendszerekre nem csatlakoztatható. 

love.bath.11

Az üveg előlapos radiátorokat nem könnyű felismerni. A Dream radiátor család színes üveg előlappal rendelhető, álló vagy fekvő kivitelben. Ha valaki fürdőszobájába szeretné, törölközőtartó kiegészítője is van.

dream-design-radiators

dream-design-radiator

Luxus kőradiátoraink között is találunk üveg előlapos radiátorokat. Különlegességét a kő és az üveg kombinációnak köszönheti. Ilyen a Glass Dancer radiátor és a Mystic African radiátor. Mindkettő olyan megoldás, mely nem csak egy észrevehetetlen radiátor a nappaliban, hanem kimondottan dekorációs elem is. Mivel a kő színe is és az üveg előlap színe is változtatható, ezért a variációs kombinációk száma igen magas. Minden enteriőrbe illeszthető színek választhatóak.

danseuse-stone-radiator

africaine-design-radiator

A Triangle E radiátor is luxus kőradiátor üveg előlappal, ám alakja miatt csak elektromos kivitelben gyártják. Elsősorban modern otthonok kiváló és formabontó radiátora lehet.

triangle-designer-radiators

Ha tetszenek az üvegradiátorok, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Köszönjük.

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04