design-radiator02

Ha majd egyszer tavasz lesz...

Vágyunk a napsütésre, a rügyekre és virágokra, a zöldellő fákra és a fűtésszezon végére. Ha egyszer kitavaszodik, kezdődhetnek a lakásfelújítások, s akkor gondolnunk kell arra, hogy a nyár és az ősz elmúltával, ismét tél lesz.

essy-green

Tavasszal indulnak az építkezések, kezdődnek a felújítások. A tervezők, belsőépítészek és a lakberendezők már szorgosan dolgoznak az idei munkáikon, hogy minden időben elkészüljön.  Sajnos, tudomásul kell vennünk azt, hogy a természet és az időjárás megbosszulja a károsanyag kibocsájtást, s megváltoznak a hőmérsékleti viszonyok. Nyáron nagyon meleg van, a tél pedig hosszú, csapadékos és hideg. Erre fel kell készülni és ezt a szempontot figyelembe kell most már venni az építkezéseknél és felújításoknál is. Jelentős szerepet kapnak a fűtésrendszerek és a klímatechnika, hogy kényelmünk és komfortérzetünk ne szenvedjen hiányt évszaktól, időjárástól függetlenül.

essy5

Senki sem szeretné az új vagy felújított otthonát telerakni csúnya radiátorokkal. Erre kínálunk remek megoldásokat. Nagy teljesítményű ám szép, dekoratív fűtőtestekkel kiküszöbölhető a dilemma. Széles a választék, mégis egy típust ragadnék most ki, ha hagyományos radiátorokról beszélünk. Ez a típus minden fűtésrendszerhez kiválóan alkalmazható, hagyományos kazánokhoz, kondenzációs kazánokhoz és más, alacsony hőmérsékleten működő rendszerekhez is. Neve: Essy radiátor. Hatalmas méretválasztéka lehetővé teszi, hogy bárki megtalálja azt a méretet és teljesítményt, melyre szüksége van. Megjelenése klasszikus, ám modern felfogásban. Lehet magas és karcsú, alacsony és hosszú, a lényeg, hogy nagy teljesítmény leadására is képes.

essy-1

Az Essy radiátor valójában egy acél csőradiátor, de hívhatjuk tagos radiátornak is. Rengeteg színben választható, a klasszikus fehér mellett. A radiátor olasz radiátor, talán az egyik legnépszerűbb termékünk. Megrendelőink nagyon kedvelik, mert elegáns, klasszikus és a színei által mégis modern fűtőtest. Variálhatósága pedig végtelen. Kétoszlopos, háromoszlopos, négyoszlopos, ötoszlopos és hatoszlopos kivitelben is gyártják.

essy-2  

Ugyan nem kimondottan fürdőszobai radiátor, mégis sokan választják az Essy radiátort fürdőszobába is, vízszintes vagy függőleges elhelyezéssel is.

essy-bath

essy-tubular-radiators

Remélem tetszett kis bemutatónk. Bármilyen kérdés merülne fel fűtéssel, fűtésrendszerekkel, radiátorokkal kapcsolatban, állunk rendelkezésre: + 36 30 525 5005 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04