design-radiator02

Fűtéskorszerűsítés modern radiátorokkal

Itt a tavasz és sokakban felmerül a fűtéskorszerűsítés ötlete. Hamarosan vége a fűtésszezonnak, és hozzá is lehet kezdeni. Ehhez szeretnénk ötleteket adni, hiszen a radiátor egy fontos része a fűtésnek.

Manapság már nem csak a funkció, a küllem is számít. Gondoljunk csak bele abba, hogy egy szépen megtervezett és kialakított szobát, mennyire el tud rontani egy csúnya radiátor. Nem is beszélve arról, hogy a szőnyeg, a függöny és a kiegészítők cserélődnek az évek folyamán, de a radiátor nem. Így az elkövetkezendő években, ugyan azt a radiátort fogjuk látni, télen-nyáron, minden nap.

Érdemes megtervezni előre, hogy milyen radiátorokat is szeretnénk látni szobáinkban. Ma már rengeteg radiátortípusból válogathatunk, nincs megkötve a kezünk.

Ha fűtéskorszerűsítésen törjük a fejünket, érdemes megterveztetni egy gépészmérnökkel. A szakember kiszámolja, hogy milyen teljesítményigénye van egy-egy helyiségnek, s annak függvénye lesz a radiátor mérete. (Értelemszerűen, a nagyobb radiátor nagyobb teljesítményű.) Fontos, hogy megfelelő teljesítményű radiátort válasszunk, mert az alulméretezett radiátor nem fűti ki rendesen a szobát, a túlméretezett pedig felesleges energiapazarláshoz vezethet.

Különböző stílusú otthonokhoz, különböző stílusú radiátorokat lehet választani. Ebben sokat segíthet egy lakberendező, aki ismeri a stílusirányzatokat és segít a megfelelő típusok kiválasztásában, a színek összhangjának megalkotásában.

Nézzünk néhány példát képekben:

essy-design-radiator2

incognito-radiator1

dedalo-luxury-bathroom-radiator

sequenza-radiator

soft-radiator

design-radiator

origine

join-radiator

Nem kell elkapkodni a választást, jól körbe kell járni a kérdést. Munkatársaink a segítségükre lehetnek, érdemes irodánkba ellátogatni egy konzultációra. Természetesen, írásban és telefonon is tudunk segítséget nyújtani. 

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04