design-radiator02

Fekete és Fehér otthon, Fekete és Fehér radiátor

A fekete és fehér színek használata a lakberendezésben, nagyon népszerű. Elegáns, tiszta és mutatós. Persze gyakran előfordul, hogy az egyszerű fekete-fehér színek mellé egy kiegészítő, úgynevezett hangulatszínt is hozzárendelnek, mely megtöri egy kicsit a konzervatív vonulatot. Ez a kiegészítő szín lehet az éppen aktuális trendnek megfelelő szín, amit a divat múlásával egyszerűen lecserélhetünk egy-két év múlva, egy másikra.

Tehát, ha a fekete-fehér alapokra helyezzük otthonunk színeit, mindig könnyedén tud idomulni az aktuális irányzatokhoz. Ezért praktikus azokat a részeket, melyeket nem kívánunk cserélni az elkövetkezendő 10 évben, fehérre vagy feketére megtervezni.

Úgy gondolom, hogy a radiátorok is ide tartoznak. Ha azt szeretnénk, hogy a radiátor is trendi maradjon az évek elteltével, akkor válasszunk a lakás stílusához megfelelő típusú radiátorokat, fekete vagy fehér színben.

Mi abban az újdonság és mi abban a divatos, ha egy radiátor fehér? – Jogos kérdés, hiszen az elmúlt évtizedekben szinte csak fehér radiátorokat lehetett vásárolni. Egy fehér radiátor is lehet nagyon modern és lehet divatos, ha a megfelelő formájú, alakú és kinézetű radiátort választjuk.

Íme, néhány példa a fehér radiátorokra:

essy-alu-radiator

Essy White radiátor

relax paint designer radiator6

Relax White radiátor

De nem csak szobákban mutatnak jól a fehér radiátorok, fürdőszobákban is lehet szép egy fehér radiátor.

three-modern-radiator

Thre3 White radiátor

Mivel a leggyakrabban fehér radiátorokkal találkozunk, ezért felmerülhet az az igény, hogy legyen egy kicsit más, kicsit különlegesebb. Ilyenkor érdemes megfontolni a fekete színű radiátort. Remekül illeszthető, színét kenitve semleges de mégis különleges. Erre is nézzünk meg néhány pélsát:

essy-radiator-023

Essy Black radiátor

mikado-design-radiator

Mike Black radiátor

band-designer-radiator5

Band Black radiátor

Természetesen ha ötvözzük a két színt, a feketét és a fehéret, remek hatásokat érhetünk el. 

band-black-white-radiator

 Band radiátor

nuitcrystal-designer-radiator

Remélem, hogy tetszett rövid bemutatónk a fekete és fehér radiátorokról.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04