design-radiator02

Lakberendező ajánló: Erdélyi Krisztina

Erdélyi Krisztina építészmérnök – lakberendező
Minőség, Megbízhatóság, Design - ezek tervezési elvének alappillérei

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 1

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 2

Úgy tartja, egy épület kialakításakor az építészet, a belsőépítészetet és a lakberendezés egyaránt fontos. Egyik sem helyezhető előtérbe, vagy hanyagolható el.

Építészmérnöki diplomáját az Ybl Miklós Műszaki Főiskola építészmérnöki szakán szerezte, majd építészként kezdte pályafutását. Már építészként is komplex terveket készített - mind a külsőt, mind a belsőt szem előtt tartva. Több belsőépítészeti projektben is részt vett.
2004 óta pedig kizárólag belsőépítészettel és lakberendezéssel foglalkozik.
Vallja, hogy a jó tervező egyszerre művész, pszichológus és iparos is. Az kevés, ha csupán jó ízlése van. A kreativitás, a művészi érzék, a térlátás, a grafikai készség, valamint rengeteg elméleti és gyakorlati tudás, műszaki, és anyagismeret ugyanúgy szükséges.
Bár több üzletet is tervezett már (kozmetika, fodrászat, kávézó, jógastúdió, csillárszalon), mégis specialitása a személyre szabott, egyedi otthonok tervezése – az általa kifejlesztett „Személyes Otthon” tervezési módszerrel, mely lényege, hogy a tervek teljes mértékben a megbízó személyiségére, ízlésvilágára hangolódva, azt továbbfejlesztve szülessenek meg.

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 4

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 3

Olyan tereket készít, mely tükrözi ügyfelei egyéniségét - s mivel nincs két egyforma ember, nincs két egyforma igény, így nincs két egyforma megoldás sem. Mint a szabó az egyedi öltönyt, úgy szabja terveit a megrendelői személyiségére. Egyéniségüket formákkal, színekkel, anyagokkal fejezi ki.
Célja, hogy megbízói minden nap örömmel térjenek haza otthonukba, ahol feltöltődhetnek és kipihenhetik magukat, ahol úgy érzik „nem is lehetne másképp”.
Ezért a megrendelőihez leginkább passzoló teret alkotja meg és nem bútorokban vagy lámpákban gondolkozik, hanem életterekben, személyiségekben és hangulatokban.

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 5

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 6

 Munkáit teljes körűen - mind belsőépítészeti, mind lakberendezési szempontból megtervezi.
Kedveli a kifinomult, kortalan design-t, a tiszta szellős tereket, a kontrasztokat és a stílusos kiegészítőket. Mindenféle stílusban szívesen alkot - a klasszikustól a minimálig, a vitage-től az indusztriális stílusig.

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 7

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 8

senia group erdelyi krisztina lakberendezo 10

Elérhetőség:
Erdélyi Krisztina
www.erdelyikrisztina.hu

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04