design-radiator02

Belsőépítész ajánló: Szabó Z Milán

Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen kiváló fiatal építész előszeretettel tervezi be munkái során radiátorainkat, ezért fenntartás nélkül ajánljuk őt mindenkinek, aki ragaszkodik a minőséghez.

 

Szabó Z Milán a Szent István egyetem, Ybl Miklós építéstudományi karán végzett tervező építészmérnökként. Már az iskola befejezése előtt tudta, hogy főként belsőépítészeti projekteket szeretne vállalni, szubjektív véleménye miatt: Épületek nélkül nem létezne sem kultúra, sem „élet“, de halandó emberként legfontosabbnak a belső tereket tartja, mely az ember valódi közege. Nap mint nap befolyásolhatja, inspirálhatja az emberek hangulatát, viselkedését a közvetlen környezetünk. Egy rossz tervezési döntéssel, láthatatlan módon emberek életét lehet tönkretenni. Ellenben jó ötletekkel és személyreszabott koncepciókkal, akár átformálni és megszépíteni is lehet életeket. Milánnak a környezetpszichológiai hozzállása, ami minden munkáját vezérli. Az egyetem elvégzése követően azonnal Svédországba költözött egy évre. Egy építészirodánál helyezkedett el, ahol a skandináv dizájnt és gondolkodást töményen szívta magába.

Design téren modern, letisztult formavilágot képvisel, mely az ember elméjét megnyugtatja. Legfontosabb szempont itt is az emberekhez való közelség, nem csak az önmegvalósítás. Szeret újítani, egyedi dolgokat tervezni, az aktuális design trendekkel párhuzamosan haladva. A természet közelsége rendkívül fontos számára.

Eddigi munkái között lakások, házak, irodák, étkezdék, éttermek, boltok, tetőkert és színház is megtalálható. Számos belsőépítésszel szokott együtt dolgozni csapatban, ami nagyon inspiráló és tanulságos, állítása szerint.

AusztriaiHotelTender BertotyEszterrel1

AusztriaiHotelTender BertotyEszterrel2

Ausztriai hotel - közös munka Bertóty Eszterrel

Balna EsetlegBar BertotyEszterrel2

Balna EsetlegBar BertotyEszterrel3

Bálna - Esetleg Bár - közös munka Bertóty Eszterrel

 szabo z milan Matisz Aliz

OhMyGreen etkezde MatiszAlizzal

Közös munkák Matisz Alizzal

MaganLakas SzilKatalinnal2

Közös munka Szil Katalinnal

 

Telefon: +36 30 7542210
Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.facebook.com/SzaboZMilanDesign

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04