design-radiator02

Belsőépítész ajánló: Pozsonyi József

Ezen a héten egy fantasztikusan lendületes és kreatív belsőépítészt ajánlunk figyelmükbe

POZSONYI JÓZSEF belsőépítész

 pozsonyi jozsef tervezo

 

Pozsonyi József az egyik legismertebb és elismertebb magyar belsőépítész, formatervező, akinek projektjei jóval több lehetőséget hordoznak magukban, mint fő funkcióik. Felsőfokú tanulmányait az Ybl Miklós Műszaki Főiskola magas építész szakán, majd a BME építészeti számítógépes ábrázolás szakmérnöki szakán végezte.
1995-től alapító tulajdonosa, és stúdióvezetője a Desidea Studio Kft-nek egészen 2011-ig. Jelenleg a nemzetközi design márkákat képviselő cégét, az Indagroup-ot vezeti. Hitvallása szerint a belsőépítészet alkalmazott művészet, nem öncélúan, hanem az ügyfél részére kell tervezni, az ő igényeinek kell megfelelni.
Kísérletező alkata, az új utak keresése és a technikai innovációk iránti fogékonysága vezette el a 3D-s nyomtatással történő foglalkozásig. Jelenleg a generatív parametrikus design áll érdeklődése középpontjában, amellyel a tervezés új perspektívája tárul fel a designerek előtt. Ezzel a tervezési módszerrel, a tervező által meghatározott paramétereket szoftver segítségével változtatni lehet, és így kontrollálhatóvá válnak az egyéb módszerekkel igen nehezen előállítható terv akár nagyszámú alternatívái is.

indagroup bretz

indagroup bretz butor

 

Munkái során alkalmazott és kedvelt márkái közül most kettőt ajánlunk szíves figyelmükbe. E márkák egy életérzést teremtenek otthonába - Bretz bútorok és Slamp design lámpák.


Bretz - Egyedi, trendi, vidám. Magas színvonalú termékeivel kitör a szürke hétköznapokból, nemet mond az unalomra. A különleges kanapék, ágyak, fotelek és egyéb kiegészítők játszótérré alakítják az otthont. Az karakteres megjelenés sugárzik a bútorokról, a színes, finom anyagok és minták, a különleges formák eltérnek a kliséktől, a szabadság érzetét keltik. Már a megjelenésükkel vidámságot visznek az hétköznapokba, aki pedig kipróbálja őket, nem akar majd elszakadni a kényelmüktől. Ez a Bretz. True characters, ahogy a szlogenjük is mondja. A híres, immáron 120 éves német, kuriózumnak számító márka bútorai figyelemfelkeltő megjelenésével mindenkit magával ragad. A kanapék számos konfigurációban elérhetők, méretük és formájuk személyre szabható. Mindenki megalkothatja az egyéniségéhez leginkább illő színösszeállítást, a cég bátorságra ösztönöz. Nem titok, a Bretz szereti a bátor, merész és vad kombinációkat, de a lágyabb, elegáns variációk is elérhetők, amelyek finoman figyelemfelkeltők. A Bretz-cel nem lehet hibázni!

slamp

Az olasz Slamp gyártónak a prémium minőségű, de elérhető áron megkapható lámpatestek gyártása volt a célja, amelyekben ötvöződik egymással a részletekre odafigyelő kézművesség a korszerű ipari technológiával. Ennek eléréséhez egyrészt egy új és innovatív alapanyagot választottak, másrészt a világ neves designereit kérte fel a lámpák megtervezésére. A Slamp design lámpáival a legújabb trendeket követi, az építészeti mértékkel és magas szakértelemmel született kollekcióinak alapját a természet formái alkotják. A technopolimer könnyű, nem törékeny, ugyanakkor olyan különleges formák alkothatók belőle, amelyek más anyagokból nem lehetségesek. Ez a különleges tulajdonság a világ olyan neves designereinek a fantáziáját mozgatta meg, mint Zaha Hadid, Alessandro Mendini, Nigel Coates.

slamp lampa

lampa slamp

Pozsonyi József elérhetőségei:
+36 20 967 62 65
www.indagroup.hu

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04