design-radiator02

Gold kollekció - Elegáns fürdőszobai radiátorok

Az elegáns fürdőszobák nélkülözhetetlen törölközőszárító radiátorai...

gold radiator1

gold radiator2

Napjainkban a lakások, házak egyik legigényesebb belsőépítészeti megoldásokat igénylő helyisége a fürdőszoba. A rendszeres testápolás mellett gyakran a wellness felszereltség bizonyos elemei , valamint az intim megoldások is ide összpontosulnak. A felmérések azt igazolják, hogy egy átlagos higiéniai szintű személy naponta mintegy 20-25 percet tölt ebben a helyiségben.
A felsoroltak mind azt indokolják, hogy a fürdőszoba jellege, enteriőrje is a lehető legmagasabb színvonalú legyen. Napjaink egyik legdivatosabb megoldása is ehhez kötődik. Az arany színű elemek fürdőszobai radiátorok tekintetében is tért nyertek, s mondhatjuk, hogy vezető trend egy aranyszínű radiátor a mosdó és a kád társaságában.
Az aranyozott fűtőtestek általában különleges vonalvezetésű radiátorok, formaviláguk rendkívül szerteágazó. Az elegancia, a bőség megjelenítői, s némelyik még akár Swarowski kristályos szabályzóval is rendelkezésre áll.

gold radiator3

gold radiator4

gold radiator5

gold radiator6

gold radiator8

gold radiator9

gold radiator10
A klasszikus, divatos megjelenítésen túl naponta elvarázsolhatjuk magunkat és vendégeinket is a szépséggel, amelyet egy arany radiátor képes nyújtani.

A teljes GOLD KOLLEKCIÓ megtalálható ITT

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04