design-radiator02

Vandál biztos radiátor

Hol lehet vandálbiztos radiátorokat beszerezni? Milyen az a vandálbiztos radiátor?

törött radiator

Ugye ismerős látvány?

 vandalism

A közösségi terekben visszatérő probléma, hogy – a többség vigyázó magatartása ellenére – vannak olyan esetek, amikor a felszerelt tárgyak, eszközök épségét veszélyeztetik, megrongálják. 
Ki ne tapasztalta volna az összetört mosdók, használhatatlan wc-csészék látványát vagy megrongált radiátorok fagyos felületét a legnagyobb hidegben?
Mi a radiátorok területén kínálunk megoldást. Vandálbiztos radiátoraink ellenállnak a fizikai behatásoknak. Masszív konzolokkal és hegesztett lábakkal a stabilitást is tudjuk biztosítani. Vandálbiztos szelep nem igen van, de olyan szeleppel tudunk szolgálni, mely akár 10 méterre is kerülhet a radiátortól. A szeleptávolság szabályozhatóságával pedig a sérülékenység Achilles sarkát is kivesszük a rongálásra kényszert érzők kezéből.

alaska vandalbiztos radiator

alaska 1

ALASKA RADIÁTOR


Mivel ezen tagos acélradiátoraink nem csak, hogy a vandalizmusnak kell, hogy ellenálljanak, funkciójuknál fogva általában jelentős teljesítményt is kell leadniuk. Gondoltunk erre is, hiszen a teljesítmény és a méret igények szerinti nagyságrendje is biztosítható, amellett, hogy ezek a vandálbiztos radiátorok a takaríthatóság szempontjából is rendkívül praktikus felépítésűek.
Az igényeknek megfelelő színben tudjuk előállítani, úgyhogy az enteriőrhöz is alkalmazkodunk, nem csak az emberekhez.
Ezt a típust nagy előszeretettel és biztonsággal használják olyan helyeken, ahol nagy a kifűtendő tér, sok az ember, a mozgás, például várók, egészségügyi intézmények, hivatalok területén.
S az elmondottakon túl, még jól is mutat, bár a festék spray, graffiti ellen védhetetlen...

essy2

essy kek

essy4

ESSY RADIÁTOR

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04