design-radiator02

Mi az elvárás? Minek kell megfelelni?

Mit várunk el egy radiátortól?
A radiátor alapvető funkciója a fűtés… ezt mindenki tudja! De mit várunk, mit várhatunk el még egy radiátortól?

essychr

Minőség! A hosszú garanciaidő biztosíték lehet arra, hogy tartós legyen, hiszen a radiátorokat ritkán cseréljük otthonunkban. Az EU szabványnak megfelelő radiátorok a többlépcsős minőségbiztosítási rendszerek biztosítják, hogy megfelelő minőségű legyen a radiátor. A Senia Group kizárólag EU országok neves gyárainak termékeit kínálja.

wardrobe radiators

Használhatóság! Léteznek többfunkciós radiátorok. Mik ezek? Néhány példa: Törölközőszárító radiátorok, Térelválasztó radiátorok, Előszoba radiátorok. Az alapvető funkció kibővül, és nem csak mint fűtőtest üzemel a radiátor. Ez praktikus és sok esetben helytakarékos is.

curval show2
Dekoratív külső! Igen! A radiátor legyen szép. Egy igényesen kialakított lakásban nagyon lehangoló látvány egy csúnya radiátor, még akkor is, ha új. A design radiátorok árfekvése magasabb, mint a megszokott hétköznapi radiátoroké. Ennek több oka is van. A design radiátorok egyedileg készülnek, nem ezerszámra egy gyártósoron. A design radiátorokat neves designerek, iparművészek tervezik. A gyártási technológia összetett. Nemesebb, kiváló alapanyagokból készülnek a design radiátorok. Egyedi színben, egyesével festik a design radiátorokat, bizonyos modelleket pedig kézzel „pingálnak”.

BarcelonaetDock Paris 02 b
Akkor most foglaljuk össze! Mit tud egy design radiátor? Fűtés, magas minőség, hosszú élettartam, kiváló alapanyag, többfunkciós megoldások, ízléses külső.
És mit tud, egy hagyományos elavult radiátor? Fűtésen kívül fejtörést okoz, hogyan takarjuk el…

fan
Korunkban a helyi adottságoknak köszönhetően már több kérdés is felmerül, amelyek megválaszolásával, akár beruházási költséget is csökkenthetünk, vagy olyan funkcióval ruházhatjuk fel radiátorunkat, melyre eddig még nem is gondoltunk.
Érdekes hogy szinte mindenki a radiátort kizárólag fűtőtestként értelmezi.
A fürdőszobai radiátor csak a fűtést biztosítsa? Vagy szárítsunk rajta törölközőt? Vagy szárítsunk rajta ruhákat is?
Az előszobai radiátor csak a fűtést biztosítsa? Vagy lehessen rá kabátot is akasztani? Legyen rajta polc a sapkának és kesztyűnek? Legyen rajta a tükör is, hogy helyet spóroljunk? Legyen rajta világítás is?
A hálószoba radiátor csak a fűtést biztosítsa? Vagy diszkrét hangulatfényt is oldja meg a meghitt estéinkhez? Legyen tükrös, hogy megkönnyítse a reggeli öltözködést?

tukor radiatorok
Számos kérdés, számtalan lehetőség! A számunkra alapvető funkciók – minőségi működés és egyedi igényekhez igazított design és szín – egy kellemes beszélgetés keretében szívesen feltérképezzük Önnel az összes lehetőséget, mellyel az összes szükséges és lehetséges funkciót radiátoraihoz igazítjuk.
Várjuk érdeklődését telefonon, levélben, személyesen! Ügyfélszolgálat: +36 30 525 5005

JOIIN

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04