design-radiator02

Design Radiátor - A legszebb fűtési megoldások

Álom otthonok Design Radiátorokkal - a tökéletes összhang és harmónia érdekében!

 hornet radiator

Függőleges Radiátorok

Amikor elképzeljük, milyen legyen az otthonunk, az irodánk, a környezetünk, mindig a számunkra legjobb, legszebb megoldásokra gondolunk. Ez természetes, hiszen időnk java részét olyan környezetben szeretnénk eltölteni, ami a hangulatunkat is pozitívan befolyásolja, s a hozzánk közel állóknak is örömet szerez.
A radiátorok még ma is – sok helyen - olyan elemei a térnek, amik abszolút nem illenek oda. Néha az igényes belsőépítészeknek is komoly fejtörést okoz, miként is rejthetik el a szemek előtt ezeket a szükséges, de egy normális környezetbe nem illő tárgyakat.
A mi hitvallásunk szerint egy radiátornak - mindamellett, hogy meg kell felelnie a legmagasabb szintű műszaki elvárásoknak – az egyik legfontosabb „feladata”, hogy a rábízott térnek igazi díszítő vagy design eleme legyen. Célunk, hogy karakteresen valódi stílust adjon egy-egy szobának, esetleg egy adott stílussal harmonizáljon. Mennyivel egyszerűbb, mint takargatni a fűtőtestet! 

design radiator szep radiator

Lapradiátorok

A méret fizikai lehetősége általában adott, ezért erre az esetre is felkészültünk. Nincs olyan helyiség, amelybe ne tudnánk méret és teljesítmény szempontból összefüggően gondolkodni.
Nagyon fontos a szín. Régebben kizárólag a fehér vitte a prímet, ami számunkra egy kicsit viccesen hat. Azt tapasztaltuk, hogy szinte minden partnerünk amellett kardoskodik, hogy a radiátorokkal is tovább színezze saját világát. Ezért alapvető, hogy megfeleljünk ennek az igénynek is. Mintegy 300 szín választásának lehetőségével élvezzük bizalmukat.

nappali essy radiator

Szobai radiátorok

savoy luxus radiator

Luxus radiátorok

A folyamatosan növekvő számú és visszatérő partnereink döntésük helyességét igazolják. Mivel minden egyes megrendelés vevőink egyedi igénye szerint rögzítünk, mi ezt viszonozni szeretnénk azzal, hogy termékeinkre hosszú garanciális időt, valamint hazánk területén címig történő ingyenes házhoz szállítást biztosítunk.
Web oldalunkat igyekszünk úgy Önök elé tárni, hogy minden szempontból egyszerűen kiválasztható legyen a megálmodott radiátor. S ha közben felmerül bármilyen kérdés, ügyfélszolgálatunk telefonon, levélben és személyesen is szíves rendelkezésükre áll úgy, hogy közben nem kell gépekkel „társalogniuk”.
Mert a design-radiátor ma már valóság. És a legjobb döntés…

labyrint radiator pink

Designer Radiátorok

Kosár

A kosár üres
ingyenes szallitas 04